BT Leasing vinde un Volvo aproape nou. Cu cât s-a devalorizat mașina în doar 950 km?

Autor: Ionuț Vîlciu 12 sept. 2022 Știri auto

BT Leasing vinde un Volvo S90 aproape nou. Cu toate acestea, mașina a pierdut deja un sfert din valoarea inițială.

Există foarte multe oferte de mașini la mâna a doua. Dacă stai să cauți printre anunțuri poți găsi adevărate comori. Într-o piață în care prețurile mașinilor noi au crescut, cumpărătorii pot fi destul de descurajați.

Astăzi vă arătăm un sedan premium, aproape nou, care a pierdut circa 20.000 de euro din valoarea pe care a avut-o inițial.

Volvo S90 – Deprecierea își spune cuvântul

Este vorba despre un Volvo S90. Acesta este vândut de BT Leasing, iar anunțul spune că are doar 950 de kilometri la bord.

Volvo S90 a fost lansat în anul 2016 și a înlocuit vechiul S80. Acesta a urmat stilului impus de XC90. Mașina este construită pe aceeași platformă numită SPA. Modelul este un concurent pentru BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E.

Modelul vândut de BT Leasing este bine echipat, fiind o versiune superioară. O astfel de mașină poate ajunge și la un preț de 90.000 de euro.

La exterior are accente cromate și jante pe 18 inch finisate în două tonuri, dar și faruri LED. Mașina este vopsită într-o nuanță de alb perlat.

Aceeași temă deschisă continuă și la interior, acolo unde modelul a surprins mereu cel mai tare. Spațiul din cabină este finisat în două culori, maro și bej cu ornamente de lemn nelăcuit. În centrul cabinei tronează ecranul de 9 inch, ecran pe care se află majoritatea funcțiilor mașinii. Aici putem enumera sistemele de siguranță activă, multimedia, conectivitate sau asistență. Fiind un model fabricat în 2022, sistemul este bazat pe Android și este mai intuitiv decât vechiul Sensus.

Sub capotă se află un motor pe benzină de 2,0 litri. Împreună cu motorul electric, tot pachetul propulsor dezvoltă 455 de cai. Toată această putere este suficientă pentru a propulsa sedanul de peste două tone de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde. Viteza maximă este limitată la 180 km/h.

Prețul cu care mașina se vinde acum este de 69.496 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide