Un bucureștean a intrat cu mașina pe plajă la Năvodari. Ce amendă a primit?

Autor: Elena Luchian 04 sept. 2021 Știri auto

Un bucureștean a intrat cu mașina pe plaja din Năvodari. Imaginile cu SUV-ul pe nisip și în apă au devenit virale. Ce amendă a primit bărbatul?

GALERIE FOTO

În ciuda faptului că știu că nu au voie cu mașina pe plajă, șoferii ajung totuși în astfel de ipostaze. Unul dintre ei a fost surprins miercuri, la Năvodari. Bărbatul a intrat pe plajă cu un Volvo XC90 pentru a aduce combustibil într-o canistră pentru a alimenta un skijet.

Imaginile au ajuns pe grupul de Facebook “Parchez Ca Un Bou”.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Constanța l-au identificat rapid pe șofer, în baza fotografiilor publicate pe rețeaua de socializare. Este un bărbat din București, în vârstă de 33 de ani. Și SUV-ul său premium este înmatriculat în București. Incursiunea sa pe nisip s-a dovedit a fi una extrem de costisitoare. Oamenii legii l-au amendat cu 10.000 de lei.

Potrivit OUG nr. 19/2006, pe plajele de pe litoralul românesc sunt interzise accesul, circulația și staționarea vehiculelor. Excepție fac cele care iau parte la intervenții operative și utilajele de întreținere a plajelor.

Cei care nu țin cont de această reglementare pot fi amendați cu sume cuprinse între 10.000 și 20.000 de lei.

Un șofer recidivist, cu mașina pe plaja din Saturn

A primit aceeași sancțiune, în luna iulie, un bărbat care a intrat pe plaja din Saturn. Acesta a rămas blocat cu vehiculul în nisip. A fost nevoie de intervenția unui buldoexcavator pentru a recupera vehiculul.

Polițiștii au aflat, în scurt timp, că au de-a face cu un recidivist. Bărbatul, fost jurnalist, s-a ales cu un al patrulea dosar penal. Primele două fuseseră întocmite în aceeași zi, pe 13 iunie, după ce fusese prins băut la volan de două ori.

O săptămână mai târziu, a fost tras pe dreapta în Vama Veche. El se afla la volan, deși avea permisul de conducere suspendat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Parchez Ca Un BouComentarii
Inchide