Vestul sălbatic în București. Un bărbat cu trotineta a murit după ce a fost împins în fața unei mașini de un motociclist

Autor: Promotor 05 aug. 2021 Știri auto

Vestul sălbatic în București. Un bărbat a murit după ce a fost împins în fața unei mașini de un motociclist. Motociclistul a fost reținut.

GALERIE FOTO

Un conflict care s-a încheiat tragic a avut loc miercuri seara, în sectorul 4 din București. Un motociclist, care este și instructor la o școală moto, și-a dat jos casca într-o intersecție și a aruncat-o într-un bărbat care circula cu o trotinetă. Acesta din urmă s-a dezechilibrat și a ajuns în fața unei mașini care circula regulamentar. Șoferul nu a avut timp să frâneze. Impactul a fost fatal.

Cunoscut sub porecla de “Americanu’” în rândul motocicliștilor din Capitală, Laurențiu Mitici Trică, a fost acuzat de omor și a fost reținut după conflictul avut în trafic cu Răzvan Mihai, în vârstă de 38 de ani. Cel aflat pe motocicletă l-ar fi urmărit pe cel cu trotineta până în apropierea unei intersecții din zona Vitan Bârzești. Acolo a avut loc loc tragedia.

Pe grupul Info Trafic București și Ilfov, martorii susțin că bărbatul aflat pe trotinetă circula haotic. De aici ar fi pornit conflictul între cei doi.

Bărbatul pe trotinetă a fost urmărit de motociclist

Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, se arată într-un comunicat emis de Parchetul de lângă Tribunalul București.

Grav rănit, bărbatul a fost transportat la spital cu o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD. Acesta s-a stins din viață o oră și jumătate mai târziu. Motociclistul a fost preluat de ofițerii de la Serviciul Omoruri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide