București. Încă o mașină care transporta deșeuri a fost confiscată. Este cea de-a douăsprezecea

Autor: Marius Vișan 11 nov. 2021 Știri auto

Procedura de confiscare a mașinilor prinse că transportă ilegal deșeuri în București continuă. Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu a anunțat pe Facebook cea de-a douăsprezecea mașină confiscată anul acesta.

”Mai confiscăm azi (11 noiembrie n.r.) o mașină cu care se arunca deșeuri, chiar pe Strada Liniei. Eu încă mă mir că mai sunt diverși care nu au aflat că în Sectorul 6 SE CONFISCĂ PE LOC mașinile care transportă ilegal DEȘEURI DIN CONSTRUCȚII, si mai ales că cei care ARUNCĂ astfel de deșeuri pe aria Sectorului 6 sunt efectiv PRINȘI? Avem montate camere de luat vederi, Politia Locală a înțeles această misiune, cetățenii ne alertează pe loc, angajați ai primăriei sunt mereu cu ochii după ele…

”Toleranța mea față de acest comportament este zero!”

Este cea de-a 12 mașină pe care o confiscăm, plus amenda aferentă. A 12-a mașină confiscată într-un an de zile, după ce timp de 30 de ani nu s-a confiscat niciuna. Toleranța mea față de acest comportament este zero! Costurile pentru reamenajare și salubrizare, după zeci de ani de lipsă a autorității publice, sunt uriașe! Vă rog dați mai departe, poate află și acești oameni că își riscă mașinile”, scrie primarul Ciucu pe pagina personală de Facebook.

Ample acțiuni de control sunt desfășurate periodic la nivelul întregii țări pentru depistarea celor care transporta și depozitează ilegal gunoaie. La începutul acestui an comisarii au identificat mai multe persoane care depozitau ilegal deșeuri în mai multe județe ale țării. Acestea s-au ales cu amenzi usturătoare, iar unii dintre făptași au rămas fără camioane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ciprian Ciucu / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide