Un Bugatti Divo îi va fi livrat unui client din California. A plătit un milion de dolari numai pe vopsea!

Autor: David Andrei 10 ian. 2021 Știri auto

Un Bugatti Divo îi va fi livrat unui client din California. A dat aproximativ 5,4 milioane de dolari pe mașină. Numai vopseaua a costat în jur de un milion de dolari.

GALERIE FOTO

Nu este vorba despre orice vopsea, ci este o combinație de culori denumită “Ladybug” (“Gărgărița”). Motivul este evident. Mașina este vopsită în negru și roșu, iar în partea din spate, romburi mici roșii formează un contrast izbitor cu fundalul negru. Și cabina prezintă același contrast. Dar scaunele, pragurile, covorașele sunt acoperite pentru moment de folii de protecție. Toate vor fi înlăturate înainte ca proprietarul să urce în noua lui mașină.

Clientul misterios mai are în garaj un Bugatti Vision Gran Turismo, un Chiron și un Veyron Vitesse. Așa că noul său Divo va avea o companie selectă. Mașina a fost expediată cu avionul din Molsheim, Franța, la Los Angeles, California. Prețioasa încărcătură, care cântărește aproape două tone, a fost transportată într-o cutie din lemn. Clientul va primi și un cufăr, în care se află o cutie din fibră de carbon. În cutie, se află cheia mașinii.

Noul Divo va fi livrat într-o remorcă acoperită până în fața casei clientului, în Beverly Hills. Mașina se află în modul “Transport”, astfel că motorul său W16 nu funcționează deocamdată la capacitate maximă. Dar coloana sonoră pe care o produce este impresionantă.

Bugatti Divo, 40 de unități construite, fiecare este unică

Bugatti Divo are motor W16 quad-turbo de 8 litri, care dezvoltă 1500 de cai putere și un cuplu maxim de 1.600 Nm. Hypercar-ul accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,4 secunde. Viteza maximă este de 380 km/h.

Modelul livrat în California este unu dintre cele 40 de unități pe care le va construi producătorul francez. Fiecare mașină este unică. Clientul își configurează modelul în funcție de propriile preferințe, așa că sunt șanse zero să există două la fel.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide