A încercat un burnout cu un Mercedes-AMG și și-a dat foc la mașină. VIDEO

Autor: Promotor 22 ian. 2021 Știri auto

A vrut să se dea mare și și-a dat foc la mașină. Automobilul său, un Mercedes-AMG C 63 Coupe, a luat foc în timpul unui burnout.

GALERIE FOTO

Un șofer tânăr din Sydney, Australia, Jean-Pierre Mouawad, a vrut să pună în scenă un spectacol pe cinste la o nuntă. A încercat să-și demonstreze talentul în fața mai multor spectatori adunați pe marginea drumului. Dar în loc să-i distreze pe nuntași, i-a pus pe fugă.

Tânărul a uitat să dezactiveze controlul tracțiunii. Așa că nu a făcut decât să supratureze motorul. La un moment dat, se poate observa cum o flacără iese de sub mașină, pe partea stângă.

Șoferul și prietenii săi au deschis portierele și au fugit. Unul dintre nuntași, care nu s-a pierdut cu firea, a luat un extinctor dintr-o altă mașină și a stins incendiul. Nicio persoană nu a fost rănită.

Burnout ratat, șofer amendat

Cu siguranță, tânărul era pregătit să lase un pic de cauciuc pe asfalt. Dar nu se aștepta să lase acolo mașina cu totul. Oricum nu dăduse bani pe ea. O câștigase la un concurs în luna mai a anului trecut.

Din fericire, protagonistul incidentului care a avut loc într-un cartier residential din Sydney, nu a fost mirele, ci unul dintre invitați.

Cel mai probabil, mașina cu motorul explodat nu mai are șanse să revină pe șosele. Șoferul a fost amendat de poliție pentru conducere neglijentă. Acesta a încercat să dea vina pe o defecțiune care este motivul unui recall emis de producător. Mercedes l-a contrazis. Nu există niciun recall, iar un astfel de incendiu poate să survină în cazul în care autoturismul este condus necorespunzător. Din punctul de vedere al producătorului, o tentativă ratată de burnout intră în această categorie.

Sub capota mașinii funcționa, până de curând, un motor V8 de 4.0 litri cu 476 de cai putere. Modelul era capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4.0 secunde și să atingă o viteză maxima de 250 km/h. Acum merge doar cu viteza platformei care îl duce la fiare vechi.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide