Ce cadou a primit copilul de 5 ani care a fugit de acasă cu mașina familiei ca să-și cumpere un Lamborghini?

Autor: ProMotor 07 mai 2020 Știri auto

A fugit de acasă cu SUV-ul familiei și cu 3 dolari în buzunar ca să-și cumpere un Lamborghini. Poliția l-a tras pe dreapta. Gestul îndrăzneț al copilului nu a fost pedepsit, ci premiat!

GALERIE FOTO

Adrian Zamarripa, în vârstă de 5 ani, a devenit vedetă pe internet după ce puștiul a plecat de acasă într-o aventură pe autostradă. Familia sa a primit mai multe oferte din partea unor proprietari de Lamborghini, care le propuneau părinților să-l lase pe micul șofer să plece într-o scurtă călătorie cu mașina lor. De această dată însă, ca pasager.

Familia a acceptat una dintre aceste oferte, astfel că Adrian a urcat într-un Lamborghini Huracan, care îi aparține unuia dintre cei care și-au pus mașina la dispoziția puștiului pasionat de supercaruri, Jeremy Neves.

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită

“Sunt și eu tată și înțeleg importanța educației copiilor noștri… Dar aleg să includ în educație și încurajarea calităților, nu doar scoaterea în evidență a alegerilor greșite”, a explicat acesta într-o postare pe Facebook, răspunzând celor care l-au pus la zid pentru că i-a oferit puștiului un cadou, deși acesta greșise. Posesorul de Lamborghini a fost criticat și pentru că nici puștiul, nici sora și nici mama acestuia, care au urcat la bord, nu au purtat centura de siguranță.

Copilul aflat la volanul unui SUV a fost tras pe dreapta de un echipaj care patrula pe o autostradă din Utah. Mașina a atras atenția pentru că rula haotic. Oamenii legii se așteptau să aibă de-a face cu un șofer care consumase băuturi alcoolice, dar au dat peste puștiul fugit de acasă când părinții lui se aflau la serviciu. Sora lui ar fi trebuit să aibă grijă de el, dar aceasta a adormit.

Adrian avea 3 dolari în buzunar și voia să ajungă în California, ca să-și cumpere un Lamborghini. Când a fost oprit de poliție, copilul stătea pe marginea scaunului șoferului pentru a putea ajunge la pedala de frână ca să poată ține mașina pe loc.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide