Un copil de 5 ani a furat mașina părinților și a plecat să cumpere un Lamborghini

Autor: ProMotor 05 mai 2020 Știri auto
Un copil de 5 ani a furat mașina părinților și a plecat să cumpere un Lamborghini

Un copil de 5 ani din statul american Utah a furat mașina părinților și a plecat să-și cumpere Lamborghini. Acesta a fost oprit de polițiști pe autostradă după ce au observat că mașina se deplasa haotic.

Un puşti de doar 5 ani din Utah, Statele Unite, a fost depistat în timp ce conducea haotic SUV-ul părinţilor pe o autostradă. El a oprit la semnalul unei patrule şi le-a spus agenţilor că se ducea să-şi cumpere un Lamborghini. Băiatul avea în buzunar 3 dolari, cu care intenționa să plătească mașina.

Mama sa a declarat că puştiul i-a cerut un Lamborghini, dar că nu se aştepta ca el să ajungă până la această faptă. Copilul a păcălit apoi vigilenţa părinţilor şi a reuşit să plece cu maşina acestora. Când a fost oprit, conducea din picioare, pentru a putea ajunge la pedale.

Polițiștii au povestit ulterior că, în momentul în care a fost oprit, stătea în picioare pentru a ajunge la pedala de frână, având nevoie de ajutor din partea agenților pentru a pune cutia de viteze în modul „Park”.

 

Puștiul pornise în călătoria vieții sale, tocmai în California, stat aflat la peste 1.000 de kilometri distanță. Acolo urma să cumpere Lamborghini-ul mult visat, pe care mama lui i-l refuzase. Pentru aceasta, pregătise 3 dolari. Copilul nu avea nici cea mai mică idee despre prețul real al unui Lamborghini sau despre valoarea banilor.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar autorităţile locale vor stabili dacă îi vor sancţiona pe părinţi pentru neatenţia lor, care se putea solda cu victime.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide