Ce cadouri a primit șoferul de TIR care a evitat o bătrâna care traversa aiurea într-un sat din județul Galați?

Autor: Elena Luchian 31 aug. 2021 Știri auto

Șoferul de TIR care a evitat o bătrână de 90 de ani chiar avariindu-și camionul a fost premiat de polițiștii buzoieni. Nu sunt singurii care i-au dat cadouri.

GALERIE FOTO

Imaginile surprinse de o camera de supraveghere din satul gălățean în care s-a petrecut incidentul au devenit virale. Filmarea arată clar cum șoferul a evitat impactul.

Georgian Dinu, în vârstă de 37 de ani, a sesizat femeia care traversa neregulamentar și a virat rapid la stânga. Bătrâna a scăpat teafără și nevătămată, dar el a lovit un gard și un stâlp și și-a avariat serios vehiculul. “O fi fost băut de mergea așa ca nebunul”, a fost reacția femeii după incident.

Șoferul nu era băut. Se deplasa cu viteză redusă și tocmai îi salvase viața bunicuței aeriene. Georgian Dinu nu era la prima faptă de acest gen. În urmă cu mai mulți ani mai reușise să evite un bătrân de 80 de ani în județul Prahova. Octogenarul, aflat la volanul unui autoturism, nu a ținut cont de nicio regulă de prioritate și a intrat în drumul principal fără să se asigure, chiar în fața camionului condus de Georgian.

Șoferul de TIR, felicitat de mii de persoane pe care nu le cunoaște

Șoferul de TIR povestește că a primit o grămadă de cereri de prietenie pe Facebook și felicitări din partea a mii de necunoscuți. Ba chiar a primit câteva cadouri. Printre ele se numără o cameră de bord performantă. Firma la care lucrează i-a oferit un bonus, iar un bărbat din Galați i-a dat o sumă de bani pe care să o folosească pentru copilul său.

Georgian trebuie să facă acum rost de un alt cap tractor. Al lui a suferit avarii serioase, iar reparația ar putea dura până la jumătate de an.

Șoferul de TIR a fost felicitat pentru manevra curajoasă și salvatoare și de șeful Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide