Şoferul unui TIR a reuşit să evite în ultimul moment un pieton – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 aug. 2021 Știri auto

Poliţiştii din Galaţi au făcut publică o filmare spectaculoasă în care şoferul unui TIR reuşeşte să evite în ultimul moment un pieton, o femeie de 90 de ani, care efectiv sare în faţa autovehiculului.

Şoferul TIR-ului reuşeşte să o evite pe bătrână, care scapă nevătămată, dar maşina intră într-un gard, pe care îl distruge.

Conform IPJ Galaţi, totul s-a întâmplat miercuri, în orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, scrie News.ro.

VIDEO

O femeie de 90 de ani a sărit în faţa TIR-ului

Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Şendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil.

Este vorba despre o femeie de 90 de ani, care a fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară.

”Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară”, transmite IPJ Galaţi.

Şpferul maşinii a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Fii Informat Umbraresti / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide