Cal furat cu taxiul. Animalul a mers 40 de km în spatele mașinii -VIDEO

Autor: ProMotor 08 feb. 2021 Știri auto

Un cal a fost furat din județul Vâlcea și tras cu o frânghie pe o distanță de aproximativ 40 de kilometri, pe DN 7, până în Sibiu.

Imaginile au fost surprinse în trafic, pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, la finele săptămânii trecute. Se poate vedea un cal legat cu o frânghie, care alerga în spatele unui taxi, spre exasperarea participanților la trafic. Sărmanul animal a fost purtat așa pe mai mult de 40 de kilometri pe Valea Oltului, prin două județe: Vâlcea și Sibiu.

Hoții au plecat la furat cu o mașină. Dar cum nu puteau transporta calul, au decis să-l lege cu o frânghie de vehicul. În timp ce unul conducea mașina, celălalt ținea geamul deschis cu frânghia în mână.

Intră în GALERIA FOTO

Cal furat cu taxiul. Animalul a mers 40 de km în spatele mașinii -VIDEO

Cal furat cu taxiul, o situație ”made in Romania”

Mașina a mers astfel, cu avariile pornite și viteză redusă, până la destinație. Toate autovehiculele care veneau în spatele taxiului erau obligate fie să meargă cu ”viteza calului”, fie să efectueze o depășire, care este destul de dificil de realizat în acea zonă, întrucât circulația se desfășoare pe o singură bandă pe fiecare sens.

De pe contrasens veneau alte mașini, astfel că toate vehiculele, camioanele sau chiar tirurile care circulau în spatele ”ansamblului” au fost nevoite să aștepte momentul potrivit pentru a efectua manevra de depășire în condiții de siguranță, relatează jurnaliștii sibieni.

Făptașii sunt doi tineri de 18 și respectiv 20 de ani din Șelimbăr – Sibiu. Ei au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile în urma furtului comis în noaptea de 5 spre 6 februarie.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: YouTube / Ora de Sibiu Live



Comentarii
Inchide