Ce se întâmplă când un camion pătrat încearcă să treacă printr-un tunel rotund?

Autor: David Andrei 08 nov. 2020 Știri auto

Sunt legi ale geometriei pe care le învață orice copil mic jucându-se cu forme. E clar că un pătrat nu va intra niciodată în forma rotundă. Decât dacă este mult mai mic. Dar un șofer de camion a aflat acest lucru abia la maturitate, atunci când a rămas blocat la intrarea în tunel.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe o șosea din Lake Forest, California, pe un sector de drum care trece pe sub șinele de cale ferată. În mod normal, mașinile ar trebui să treacă printr-un tunel obișnuit. Dar lucrurile stau altfel acolo.  Sub sine se află câte un tunel cu formă rotunjită pentru fiecare dintre cele două benzi de circulație.

Cel mai probabil, șoferul a avut dubii în privința posibilității de a trece prin tunel. Așa că l-a ales pe cel din stânga, pentru că i s-a părut mai spațios. Dar ce a urmat a confirmat faptul că apreciase în mod greșit dimensiunea tunelului și a camionului pe care îl conduce. Astfel, vehiculul său a rămas blocat acolo.

Filmarea a apărut pe platforma Reddit. Nu există informații privind modul în care a ieșit de acolo. Sperăm că a reușit să se deplaseze în marșarier și să întoarcă pentru a căuta o altă rută către destinație, fără să fi avut nevoie de intervenția autorităților.

Șoferul de camion blocat în tunel a ignorat avertismentele primite

Imaginile arată și că, înainte de intrarea în tunel, există un indicator privind înălțimea maximă a vehiculelor care pot trece prin tunel. Mai mult, apare acolo și o barieră suspendată care le arată șoferilor dacă înălțimea vehiculului pe care îl conduc se încadrează în dimensiunile admise în tunel. Surprinzător, șoferul de camion a trecut de acea barieră. Cel mai probabil, bărbatul a ignorat faptul că bariera a atins partea superioară a camionului, gândindu-se că sigur are loc prin tunel.

VIDEO:

Square peg in a round hole (OC) from r/11foot8

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide