Campanie inedită: Domnişoare topless în loc de indicatoare – FOTO VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


Cea mai neconvenţională campanile de siguranţă rutieră se desfăşurată în Rusia. Dacă celelelate metode nu au dat roade, ruşii s-au gândit că nişte domnişoare îmbrăcate sumar, puse pe marginea drumului cu nişte indicatoare în mână, i-ar putea determinat pe vitezomani să nu mai depăşească viteza legală, scrie Adevarul

După cum era şi firesc atenţia distributivă a şoferilor a funcţionat, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Şoferii au redus viteza pentru a admira frumoasele domnişoare.

Campania a fost iniţiată ca urmare a numărului ingrijorător de oameni care mor în accidente rutiere, studiile arătând că peste 30.000 de persoane mor anual în accidentele produse pe drumurile din Rusia.

Se pare că şoferii au dezvoltat o ”intoleranţă” la indicatoare şi nu încetinesc atunci când trec prin localitate, chiar dacă sunt semne care indică limita de viteză, aşa că era necesar să se schimbe puţin abordarea. „Este ceva uimitor. Aş vrea să văd mai multe domnişoare pe drum. Şi da, m-am uitat la semnele care indicau limita de viteză, de această dată”, a spus unul dintre şoferi.

Pietonii în vârstă susţin şi ei această metodă neobişnuită, dar în acelaşi timp recunosc cu tristeţe că îşi riscă viaţa de fiecare dată când traversează drumul: „Şoferii pur şi simplu nu ne lasă să traversăm. Unii ne permit, dar cei mai mulţi trec fără să se uite. De multe ori chiar strigă la noi să nu mai trecem pe aici”, a spus o pensionară.

Cum a decurs inedita campanie puteţi vedea în clipul de mai jos
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide