Campionatul de Rally Sprint al României – 17 februarie 2008

Autor: Cosmin Iordache 14 feb. 2008 Știri auto

UPDATE:

8 spectatori din cei prezenţi la prima etapă din Campionatul de Rally Sprint al României, programată pe 17 februarie la Romexpo, pot câştiga un curs de pilotaj la una din şcolile de pilotaj din România.

+++++++++++++++++++++++

Sezonul competiţional auto 2008 se va deschide, în acest sfârşit de săptămână, cu prima etapă din Campionatul de Rally Sprint al României. Competiţia se va desfăşura duminică, 17 februarie, în incinta Romexpo pe un traseu special amenajat, iar la start sunt admise automobilele de competiţii in configuraţia de raliuri, dar şi cele in configuraţia de viteză în coastă.

Lungimea traseului, din incinta complexului Romexpo, este de 15,6 km şi va consta în parcugerea de şase ori a unei probe speciale în lungime de 2,6 km. Configuraţia acestei probe va conţine toate tipurile de viraje (ace de păr, de doi, de trei, de patru, inclusiv porţiuni în urcare şi în coborâre pe un traseu cu o lăţime considerabilă) utile tuturor participanţilor pentru o setare optimă a automobilelor de competiţii pentru prima etapă din CRR şi CVCR. Startul la „Rally-Sprint Bucuresti 2008” se va da sâmbătă, 17 februarie, la ora 13.00

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide