Când va fi finalizat podul de la Doamna Ghica? GALERIE FOTO cu stadiul lucrărilor

Autor: Marius Vișan 24 aug. 2020 Știri auto

Gabriela Firea anunță pe pagina personală de Facebook că garantează că lucrările la Pasajul Doamna Ghica se încheie în această toamnă.

Firea menționează că se respectă termenele asumate pentru a finaliza pasajul rutier cât mai rapid. Angajații a două companii municipale sunt în acțiune zilnic : Trustul de Clădiri Metropolitane si Consolidări.

Realizarea acestui proiect este o prioritate pentru Primăria Capitalei și este extrem de important pentru cetățenii Municipiului București și nu numai, pentru că zona Colentina este tranzitată de toți șoferii care intră în Capitală dinspre Drumul Național 2.

Se lucrează la foc continuu pe șantierul de la Doamna Ghica

La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat o etapă importantă: au fost finalizate coloanele aferente infrastructurii pasajului, 36 pe tot traseul pasajului.

De asemenea, a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale. Astfel, în următoarele zile va fi posibilă descongestionarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni. În urma finalizării coloanelor de la pila 1 și pila 2 au fost demarate lucrările pentru infrastructura și suprastructura acestora.

Radierele pentru pila 1 și culeea 1 au fost deja executate iar suprastructura acesteia a fost finalizată. Având în vedere stadiul actual al lucrărilor, se estimează că atât structura cât și umplutura la rampa 1 vor fi finalizate până la sfârșitul lunii august.

Săptămâna aceasta vor începe lucrările de asfaltare pe trotuare, parcări și stațiile de autobuz

Continuă și lucrările de montare a bordurilor, realizarea infrastructurii de rutiere (carosabil, trotuare și parcări) precum și montarea stâlpilor pentru iluminatul stradal.

La sfârsitul acestei saptămani vor fi demarate lucrările de asfaltare pe trotuare, parcări și stațiile de autobuz. Acolo unde rețelele de utilități au fost relocate total, săptămâna viitoare încep lucrările pentru sistematizarea drumului.

„Orice șantier creează disconfort, însă, fac apel la înțelegerea locuitorilor din zonă, cât și a participanților la trafic. Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare. Depunem toate eforturile pentru a finaliza cât mai repede lucrările, în condițiile de siguranță având în vedere măsurile sanitare impuse în această perioadă”, a declarat Gabriela Firea în postarea de Facebook.

Intră în Galeria Foto

Când va fi finalizat podul de la Doamna Ghica? GALERIE FOTO cu stadiul lucrărilor
Când va fi finalizat podul de la Doamna Ghica? GALERIE FOTO cu stadiul lucrărilor
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gabriela Firea / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide