Carambol pe Autostrada Soarelui cu 5 maşini implicate

Autor: ProMotor 24 iul. 2020 Știri auto

UPDATE ora 14:00. Circulaţia a fost reluată pe ambele benzi pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa. Ca urmare a restricţiilor, în zonă se circulă în coloană pe aproximativ trei kilometri.

Carambol pe Autostrada Soarelui cu 5 maşini şi 17 persoane implicate. Accidentul a avut loc la kilometrul 48, în zona localităţii Săruleşti. Conform ISU Călăraşi, în zona traficul este îngreunat.

Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident rutier pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa, la kilometrul 48+500 metri, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi.

Conform poliţiştilor, o persoană a fost rănită în urma impactului. Traficul se desfăşoară dirijat, cu viteză redusă, doar pe banda de urgenţă, scrie Adevărul.ro.

Traficul se desfăşoară dirijat

„Pe Autostrada A2 pe sensul București către Constanța, la kilometrul 48+500 metri, în zona localității Sărulești, județul Călărași, a avut loc un accident în care au fost implicate cinci autovehicule. O persoană a fost rănită în urma impactului. Traficul se desfășoară dirijat, cu viteză redusă, doar pe banda de urgență”, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Carambol pe Autostrada Soarelui cu 5 maşini

Autostrada Soarelui: Restricții de circulație în perioada 01 iulie-31 august 2020. Ce mașini nu au voie să circule în acest interval?

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisă în perioada 1 iulie – 31 august 2020, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, pe drumurile către litoral.

Conform prevederilor care se regăsesc în Ordinul comun nr. 1249 – 132/2018, al ministrului Transporturilor şi ministrului Afacerilor Interne, de la 1 iulie, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 06.00 – 22.00.

Astfel, vehiculele de peste 7,5 tone vor avea restricţii de deplasare pe următoarele rute: A2 Bucureşti (intersecţia A2 cu DNCB) – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Cernavodă – Constanţa (intersecţia A2 cu A4) şi retur; DN39 Agigea (intersecţia DN39 cu DN39A) – Mangalia (limită municipiu) – ambele sensuri; DN22C Murfatlar (intersecţia DN22C cu DN3) – Cernavodă (intersecţia DN22C cu A2), doar pe sensul Murfatlar – Cernavodă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: INFOTRAFIC



Comentarii
Inchide