Carambol pe Autostrada Soarelui de 1 mai

Autor: ProMotor 02 mai 2022 Știri auto
Carambol pe Autostrada Soarelui de 1 mai

Un accident rutier a avut loc duminică (1 mai) după-amiază, la km 186, pe Autostrada Soarelui pe sensul spre Bucureşti, informează Adevărul.ro. Coliziunea s-a produs între patru autoturisme, patru persoane fiind transportate la spital.

Conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, au fost implicate 10 persoane dar după ce au fost consultate, doar patru au necesitat transport la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii şi îngrijiri medicale suplimentare, potrivit Ziua Constanţa.

Mai multe echipaje de intervenţie se află la faţa locului, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, Claudia Tatarici. Astfel, au fost trimite echipaje SMURD, o autospecială de transport pentru victime multiple şi două echipaje SAJ.

De altfel, pe tronsonul kilometric 144+235 de metri şi 147+015 metri al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa au fost introduse restricţii de trafic pentru a permite realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, motiv pentru care se circulă pe o singură bandă pe fiecare sens de mers, conform Centrului Infotrafic.

Totodată, pentru că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul către București în zona lucrărilor, în momentul în care coloana de autoturisme a crescut, poliţiştii rutieri au blocat sensul de mers către Constanța (calea 1), astfel permițând autovehiculelor de pe sensul către Bucureşti (calea 2) să circule pe ambele benzi.

Pentru fluidizarea circulaţiei în zona staţiei de taxare de la Feteşti, această măsura a fost adoptată pe parcursul zilei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide