În plină carantină generală, în orașul pustiu, s-au ciocnit două mașini de poliție

Autor: ProMotor acum 4 luni Știri

Un incident bizar le-a adus un zâmbet pe buze intalienilor puși la grea încercare de pandemia de coronavirus. Două mașini de poliție s-au ciocnit la Milano, în orașul pustiu, aflat în plină carantină generală, scrie diaspora.ro.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în Piazzale Maciachini din Milano, în zona de nord a metropolei italiene. Alte șase autospeciale de poliție și-au făcut apariția la locul incidentului.

Cele două mașini, un Fiat Bravo și un Seat Leon, urmăreau un bărbat de 45 de ani, care furase obiecte dintr-o mașină aflată la semafor și care gonea prin oraș cu un scuter. Scena le-a amintit italienilor de urmăririle din filme, când mașinile de poliție se ciocnesc în urmărirea personajului negativ.

Din primele cercetări, un polițist aflat la volanul uneia dintre cele două mașini a pierdut controlul volanului și a intrat în mașina colegilor, provocând pagube serioase. Niciunul dintre oamenii legii nu a fost rănit. Hoțul pe scuter a fost prins, în cele din urmă, de către un alt echipaj de poliție.

Italia este statul european care suferă cel mai mult din cauza pandemiei de coronavirus. Peste 10.779 de persoane și-au pierdut viața și alte peste 3.900 sunt, la această oră, în stare critică.


Sursa foto: Diaspora.ro


Comentarii
Inchide