Care este, de fapt, cea mai scumpă opțiune pe care poți s-o pui pe o Dacia Logan în 2020

Autor: ProMotor 25 feb. 2020 Știri auto

Dacia Logan este cea mai accesibilă mașină disponibilă nu numai în România, ci și în Europa. Sedanul construit la Mioveni are un preț de pornire de 7.530 de euro. Dar care este, de fapt, cea mai scumpă opțiune pe care poți să o pui pe acest model?

Galerie foto

Versiunea entry-level cu preț de 7.530 de euro și linie de echipare Acces nu poate primi nicio dotare extra. Singura opțiune care poate fi făcută de viitorul șofer de Logan SCe 73 este culoarea: Bleu Navy sau Blanc Glacier. Oricare dintre ele poate fi selectată fără costuri suplimentare.

Dar clienții pot configura alte versiuni. De exemplu, aceeași motorizare SCe 73, dar cu linie de echipare Ambiance, poate fi comandată cu una dintre culorile exterioare contra cost: Rouge Fusion, Gris Highland, Gris Comete, Beige Dune, Brun Vision și Noire Nacre costă fiecare câte 310 euro.

Această versiune cu preț de pornire de 8.600 de euro poate primi aer condiționat cu reglaj manual, care costă 760 de euro și care duce prețul final la 9.670 de euro. Aceasta este de departe cea mai scumpă opțiune care poate fi selectată pentru Dacia Logan.

Ce alte opțiuni scumpe mai sunt disponibile?

Tapițeria Riviera Carbon Fonce este 600 de euro începând cu linia de echipare Laureate, cu preț de pornire de 9.660 de euro, dacă clientul alege motorizarea entry-level, SCe 73. Astfel, această versiune ajunge la un preț final de 10.570 euro.

Pack Look 1 costă 350 de euro și aduce geamuri electrice și în spate, dar și jante din aliaj de 15 inci Chamade.

Pentru încă 300 de euro, clientul poate bifa opțiunea Media Nav, care include sistemul de navigație cu harta României și sistem multimedia, ambele redate pe ecranul tactil de 7 inci, o priză Jack, un port USB și conexiune prin Bluetooth.

Cine vrea mai mult pe noul său Logan, poate alege și Pachetul Securite, cu volan îmbrăcat în piele și cruise control. Acesta adaugă încă 250 de euro la prețul final.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia



Comentarii
Inchide