Cum va arăta viitoarea Dacia Logan? Rușii au desenat mașina!

Autor: ProMotor acum 5 luni Știri

Viitoarea Dacia Logan va arăta ca o mașină de lux. Cel puțin așa cred rușii, care au desenat ceea ce la ei se comercializează sub denumirea de Renault Logan.

Galerie foto

Dacia Logan, așa cum o știm, se află în producție din 2012 și așteaptă o revoluție în ceea ce privește designul și tehnologia. Noua generație și cea de-a treia trebuie să apară în orice moment. Și prima a rămas pe piață pentru o perioadă de opt ani, după ce a fost prezentată în 2004, la Salonul Auto de la Paris. Tot acolo ar putea fi dezvăluită și noua generație, în această toamnă.

O serie de fotografii spion, apărute în presa internațională, confirmă că momentul lansării este tot mai aproape. Cea mai accesibilă mașină de pe teritoriul Europei va trece printr-o operație estetică ce îi va asigura o schimbare radicală de look. Noul limbaj de design îi va aduce faruri mai înguste, o grilă nouă, bare redesenate și o siluetă mai modernă.

Pentru a le ușura așteptarea celor care urmăresc cu nerăbdare evoluția prototipurilor testate de Grupul Renault, rușii de la Kolesa au desenat Logan-ul așa cum și-l imaginează ei. În randările digitale produse de designerii din Rusia, partea frontală a viitorului Logan seamănă izbitor cu ceea ce știm de la Renault Megane, eliminând însă luminile de zi în forma literei C, o caracteristică a modelelor constructorului din Hexagon. Și grila radiatorului pare să fie preluată de la sedanul francez. Blocurile optice spate sunt însă total diferite, fiind mult mai mici decât la Megane și decât la actualul Logan.

Pentru a păstra costurile reduse, viitorul Logan trebuie să primească o versiune simplificată a platformei CMF-B, pe care sunt construite noile modele ale Alianței Renault-Nissan. Acest lucru presupune și apariția, la o dată ulterioară, a unor versiuni hibride, așa cum se regăsesc deja în gamele Clio și Captur de la Renault.


Sursa foto: Kolesa.ru


Comentarii
Inchide