Care este cel mai ieftin Lamborghini care se vinde pe Mobile.de

Autor: Daniel Samoilă 13 ian. 2022 Știri auto

Lamborghini este o marcă auto de lux, iar puțini oameni își permit să-și cumpere o mașină de la producătorul italian. În general, acest producător auto lansează mașini cu mulți cai putere, modele achiziționate în special de persoane publice, cu venituri ridicate.

Povestea brand-ului italian a început în 1963, când Ferrucio Lamborghini a încercat să creeze un brand care să concureze cu Ferrari. Printre primele modele ale companiei a fost un 350 GT și care s-a lansat la mijlocul anilor 60. În primii zece ani ani brand-ul Lamborghini a avut multe vânzări, dar compania a avut parte de un recul odată cu criza financiară mondială din 1973.

Tehnologia a evoluat de-a lungul timpului, iar compania italiană produce în prezent un Aventador cu motor V-12 și un Huracan cu motor V-10. De asemenea, printre modelele de top este și un Lamborghini Urus care beneficiază de un motor V8 twin-turbo.

De asemenea, există și Lamborghini Trattori, o companie fondată în 1948 de Ferruccio Lamborghini, cu sediul în Pieve di Cento (Italia) și care continuă să producă tractoare. Un astfel de model am descoperit și noi pe site-ul german Mobile.de.

Pe site-ul Mobile.de, unde găsim, de obicei, modele second-hand la prețuri avantajoase, am descoperit și un model Lamborghini … atipic. Nu, nu este o mașină a producătorului italian, ci un tractor.

Acest Lamborghini de pe Mobile.de poate fi cumpărat la prețul de 7.500 de euro. Un preț la care unii șoferi doar ar fi visa să achiziționeze un model Lamborghini care să fie funcțional.

Un tractor, cel mai ieftin Lamborghini de pe Mobile.de

Conform anunțului, tractorul fabricat de Lamborghini și a avut prima înmatriculare în anul 1967.

Acest Lamborghini LM 2R are un rulaj de doar un kilometru și dispune de un motor de 2,2 litri și care este cuplat la o cutie de viteze manuală.

Tractorul Lamborghini LM 2R poate dezvolta până la 38 de cai putere. Acesta se află într-o stare destul de bună, având în vedere că este foarte vechi.

Dacă ai o fermă și vrei să ari pământul, atunci acest Lamborghini ți-ar fi de mare ajutorul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de, Lamborghini Trattori / Facebook



Comentarii
Inchide