Care este, de fapt, cel mai bun autoturism pentru România în 2021

Autor: Marius Vișan 09 aug. 2021 Știri auto

Desigur că răspunsul la întrebarea ”Care este cel mai bun autoturism pentru România în 2021” este subiectiv.

Dacă pentru un șofer, un autoturism ”bun” poate să însemne unul fiabil, poate că pentru altcineva o mașină ”bună” este o mașină care consumă puțin combustibil. Lista calităților pe care trebuie să o îndeplinească ar putea conține și: să fie spațioasă, să arate bine, să fie SUV, să fie cool sau să fie ecologică.

Însă o părere unanimă printre șoferi ar putea fi că Dacia Duster se înscrie la titlul de ”Cel mai bun autoturism pentru România în 2021”. Are o gardă la sol ridicată care îi permite să treacă cu bine peste gropile de pe șoselele din țara noastă. Totodată, acesta se ”cațără” cu ușurință și pe borduri, unul din locurile preferate de români pentru a-și parca mașina.

Dacia Duster ar putea fi cel mai bun autoturism pentru România în 2021

Duster este destul de fiabil și spațios. Are un preț bun prin Rabla și vine și cu versiunea mai puțin poluantă pe GPL. Când vorbim despre preț, Duster are și aici un avantaj, pentru că este destul de accesibil comparativ cu rivalii din categoria sa. Cel mai accesibil Duster (ECO-G 100, cu motor pe benzină + GPL) costă începând de la 12.300 de euro, după reducerea Rabla.

Intră în GALERIA FOTO

 

Desigur, Duster ar mai avea câteva căsuțe de bifat la capitolele sportivitate, eleganță și electrificare. O versiune Duster care ar prinde bine la public ar fi cea care se încarcă la priză. Până atunci clienții trebuie să se mulțumească cu Dacia Spring.

Care este cel mai bun autoturism electric pentru România?

În multe privințe aceasta s-ar putea încadra la categoria ”Cel mai bun autoturism electric pentru România”. Dacia Spring poate fi cumpărată cu suma de 7.700 de euro după reducerea prin programele Rabla și Rabla Plus. Spring dispune de un motor de 45 CP. Acesta are o autonomie care ajunge la 305 km, cu o singură încărcare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide