Carlex Design anunță o ediție „Yachting” a lui Mercedes-AMG G 63

Autor: ProMotor 07 apr. 2020 Știri auto

Carlex Design, un tuner polonez celebru pentru interioarele sale din domeniul auto, aviație și ambarcațiuni, dar și pentru kiturile de caroserie extravagante, a prezentat un pachet de personalizare pentru Mercedes-AMG G 63 pe care l-a botezat „Yachting Edition”.

Intră în Galeria FOTO

Aparent, noul Mercedes Clasa G nu a beneficiat la producător de un tratament pe măsura talentului său, așa că polonezii s-au oferit să corecteze lucrurile. Este vorba despre una dintre cele mai reușite creații ale polonezilor, judecând după cât de „fringe” sunt celelalte.

Carlex Design Europe a prezentat pe Facebook imagini randate cu viitorul lor proiect, iar primele impresii ale celor care le-au admirat sunt extrem de favorabile.  Totul extrem de reținut, încât te-ai putea gând la o ediție specială pe care chiar Mercedes ar pute-o introduce în gamă.

Exteriorul adoptă o finisare de aluminiu satinat, fiind vopsit în două tonuri de culoare. Impresia generală este ajutată de roțile uriașe, de 22 de inchi. Oricât de impunător ar părea (și este), exteriorul acestui Mercedes-AMG G 63 imaginat de Carlex nu este nici pe departe atât de intimidant ca interiorul. Iar asta se vede chiar de afară, după spătareele scaunelor, care par să umple parbrizul în întregime.

Interior este inspirat, așa cum sugerează și denumirea, de lumea ambarcațiunilor, fiind personalizat cu lemn. Carlex a desenat două versiuni ale interiorului, unul pe alb, celălalt pe maron. În ambele cazuri, pielea acoperă majoritatea suprafețelor, de la scaune la consola centrală, fețele de uși și volan, în timp ce acoperișul este finisat în Alcantara. Nu trebuie trecut cu vederea motivul brodat „Yachting Edition” de pe acoperiș, o operă de artă în sine. Portbagajul este acoperit cu lemn, la fel ca și spătarele scaunelor și alte elemente din interior.

Carlex nu a anunțat și prețul acestor modificări, dar nu ne putem imagina că ar fi mic. E suficient să ne gândim că un Mercedes-AMG G 63 costă nou, de la 157.000 de euro în sus, în funcție de configurație.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide