Cum arată casa lui Elon Musk? E mai ieftină decât o garsonieră în bloc nou în București

Autor: Elena Luchian 25 iun. 2021 Știri auto

Elon Musk este al doilea cel mai bogat om din lume. Cu toate acestea, locuința sa valorează cam cât o garsonieră într-un bloc nou din București. Cum arată și cât costă casa șefului de la Tesla?

GALERIE FOTO

Elon Musk și-a vândut apartamentele și vilele de lux în valoare de 114 milioane de dolari. Șeful de la Tesla locuiește acum într-o casă modulară. Valoarea acesteia este estimată la 50.000 de dolari. Este o casă pe care un Tesla Cybertruck o poate tracta cu ușurință.

Pentru moment, casa lui Elon Musk este amplasată în Boca Chica din statul american Texas. De fapt, locuința nu se află în proprietatea omului de afaceri. Acesta a ales să o închirieze de la SpaceX, care este una dintre companiile sale.

Casa lui Elon Musk, atipică pentru un multimiliardar

Când Musk a dezvăluit că locuiește într-o casă modulară, toată   lumea a crezut că glumește. Dar surse din anturajul său au confirmat pentru jurnaliștii americani. Declarația lui Musk nu este încă una dintre glumele cu care a obișnuit publicul. Al doilea cel mai bogat om din lume chiar locuiește într-o casă prefabricată, cu o suprafață de aproximativ 37 m2. Și suprafața, și prețul sunt cele ale unei garsoniere dintr-un bloc nou din București, dar nicidecum unul aflat într-o zonă centrală.

Omul de afaceri beneficiază de o locuință de tip open space. Aceasta include o bucătărie complet utilată, o baie minusculă, o sufragerie și un dormitor, fără pereți între ele. Dezvoltatorul susține că acela care folosește o astfel de casă va avea cheltuieli extrem de reduse.

Casa lui Elon Musk este dezvoltată de Boxabl. Este ușor de transportat și de instalat într-o sigură zi și poate fi mutată cu ușurință. Pe site-ul producătorului, sunt mai multe fotografii cu tipul de casă în care locuiește Musk.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock / BoxalbComentarii
Inchide