Cascadorie spectaculoasă la premiile Emmy pentru promovarea noii Kia K5

Autor: George Cristea 21 sept. 2020 Știri auto

Kia a prezentat o cascadorie spectaculoasă la ceremonia de acordare a premiilor Emmy pentru promovarea noii Kia K5. Modelul coreean care înlocuiește Optima este prima mașină de familie care reușește să sară între două rampe cu întoarcere la 180 de grade în aer.

Intră în Galeria FOTO

Kia K5 este noua denumire sub care se vinde limuzina coreeană în Statele Unite, iar schimbartea de nume vine și cu o radicală schimbare de design. În ciuda sportivității afișate, este greu de crezut că noua Kia K5 este genul de mașină cu care familiștii sau managerii din linia a doua vor face altceva decât să meargă de acasă la serviciu, respectând toate regulile de circulație.

Kia K5 reușește o cascadorie spectaculoasă la ceremonia de decernare a premiilor Emmy

Cu toate acestea, Kia a folosit prilejul ceremoniei de acordare a premiilor Emmy pentru a promova noua K5 cu o cascadorie spectaculoasă – o întoarcere cu 360 de grade între două rampe, din care 180 de grade s-a făcut în aer. Chiar dacă o astfel de mașină nu va face niciodată ceva atât de nebunesc în viața reală, nu putem să nu recunoaștem că cei de la Kia au reușit să atragă atenția întregii lumi cu această cascadorie.

https://youtu.be/JmoLtL8A43w

Exercițiul de imagine pregătit de Kia pentru a 72-a ediție a premiilor Emmy a reușit, cu siguranță, să capteze atenția publicului într-un moment în care sedanurile de clasă medie sunt eclipsate fără drept de apel de mult mai atractivele SUV-uri. Recunoaștem, însă, că noua K5 are mult mai multe de oferit decât un moment de glorie în cadrul galei Emmy. Noul model are un design foarte atractiv și o siluetă care reușește să atragă atenția chiar și când stă cuminte într-o parcare.

Kia nu a oferit numele cascadorului din spatele volanului, spunând doar că este vorba de „un binecunoscut cascador”. Potrivit Autoevolution, este vorba de Jalil Jay Lynch, care a apărut și într-un alt clip de promovare pentru Kia K5 – o cascadorie realizată cu trei mașini.

https://youtu.be/llX7DplWPZY

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide