Cât costă Alfa Romeo Tonale în România

Autor: Ionuț Vîlciu 11 iul. 2022 Știri auto

După dezvăluirea internațională din luna februarie, Alfa Romeo Tonale este disponibil și în România. Noul SUV compact Alfa Romeo este comercializat în 4 niveluri de echipare.

Noul SUV Alfa Romeo este acum disponibil și în România. Cel mai nou membru al gamei producătorului italian ajunge în țara noastră cu patru niveluri de echipare. Pe lângă acestea, o configurație suplimentară este disponibilă chiar acum pentru primii clienți. Versiunea de lansare în ediție limitată se numește Edizione Speciale și include un pachet bogat de dotări.

Clienții noului Alfa Romeo Tonale pot alege deja între motorizările 1.6 diesel de 130 de cai putere. Există și motorizări de 1.5 mild hybrid benzină cu 130 de cai putere sau 160 de cai putere. Variantele de motorizare pe benzină sunt legate la transmisie automată cu două ambreiaje și 7 trepte.

Motorizarea de top este un Plug-in Hybrid de 275 CP, ce realizează o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 6,2 secunde. Autonomia în modul pur electric poate ajunge până la 80 km în ciclul urban. Această motorizare va fi disponibilă începând cu finalul anului 2022.

Tonale – ce primești de la cel mai mic SUV Alfa Romeo

Pentru Tonale, Alfa Romeo introduce configurarea pe niveluri de echipare. Acestea sunt patru la număr: Super, Sprint, Ti și Veloce.

Topul gamei este reprezentat de echiparea Veloce. Aceasta aduce cu sine un sistem de frânare sport cu etriere Brembo, Suspensii Alfa Dual Stage Valve și planșă inferioară de bord în Alcantara, cu jante pe 19” standard.

În echiparea de bază, numită Super, Tonale oferă climatizarea automată cu două zone, închidere cu telecomandă, keyless go, sistem multimedia cu touchscreen de 10,25 inch, Alfa Connect, Bluetooth, Apple CarPlay Wireless și Android Auto, lumini de zi LED, faruri Full LED, stopuri LED, cruise control, volan îmbrăcat în piele ecologică cu buton pornire/oprire motor pe volan.

Alfa Romeo Tonale a obținut punctajul maxim la testele de siguranță organizate de EuroNCAP.

Primele unități Alfa Romeo Tonale vor ajunge în România începând cu luna iulie, iar prețurile sunt cuprinse între 34.900 de euro și 44.400 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Stellantis


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide