Cât costă cea mai ieftină Dacia Logan în 2024. Este suficientă pentru clientul modern?

Autor: Ionuț Vîlciu 09 mai 2024 Știri auto

Cu toate că prețurile au crescut la nivelul întregii industrii auto, Dacia Logan rămâne una dintre cele mai accesibile mașini noi vândute pe piața din România. Cât costă și ce oferă cea mai ieftină versiune a modelului românesc în 2024?

Dacia continuă să fie cel mai vândut brand auto în România și în 2024, cu peste 13.000 de unități înmatriculate de la începutul anului și până la sfârșitul lunii aprilie. Logan rămâne unul dintre cele mai populare modele ale producătorului autohton, iar pentru 2024 a primit, la fel ca multe alte mașini, o mică actualizare pentru a include în standard mai multe sisteme de siguranță în urma reglementărilor GSR2.

Cât costă cea mai ieftină Dacia Logan în 2024 și ce dotări oferă?

La momentul redactării acestui articol, cea mai ieftină Dacia Logan disponibilă pe configuratorul oficial de la Dacia costă 13.500 de euro cu TVA inclus. Schimbările pentru 2024 nu reprezintă un facelift complet, ci doar au introdus noi sisteme de asistență, cum ar fi: sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație, cu alertă pentru depășirea vitezei legale, alertă la schimbarea benzii de circulație, asistență la menținerea benzii de circulație, sistem de supraveghere a atenției șoferului, asistență la parcarea cu spatele, senzori de lumină și de ploaie, frânare automată de urgență cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor, semnalizarea frânării de urgență.

Pentru suma de 13.500 de euro cu TVA inclus vei primi o Dacia Logan în echiparea Essential, dotată cu motorul de 1,0 litri. Acesta produce 90 CP și 160 Nm și este conectat la transmisia manuală cu cinci trepte.

Lista de dotări cuprinde, pe lângă noile sisteme de asistență menționate anterior, aer condișionat, faruri cu tehnologie LED (fază scurtă LED, fază lungă halogen), bare de protecție în culoarea caroseriei, sistem Media Control cu două difuzoare și Bluetooth.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide