Cât costă cel mai accesibil model Citroen prin Rabla 2021

Autor: Marius Vișan 11 aug. 2021 Știri auto

Cu modelul C3, francezii de la Citroen întruchipeze una dintre valorile de bază ale mărcii: confortul. Pe lângă confort, Citroen C3 vine și cu un preț avantajos, sub pragul psihologic de 10.000 de euro.

Cel mai accesibil C3 pornește de la suma de 9.890 de euro, TVA inclus. Suma este obținută după scăderea primei de casare și a ecobonusului. Dotările incluse în preț conțin aer condiționat, Radio DAB cu ecran tactil 5 inci și faruri Eco LED.

Cel mai accesibil model Citroen C3 prin Rabla 2021

C3 beneficiază de motoare eficiente și certificate conform standardului de emisii Euro 6. Există doar versiuni în 3 cilindri benzină PureTech 83 (PureTech 83 S&S BVM5) și 110 (PureTech 110 S&S BVM6 sau EAT6).

Toate versiunile C3 sunt cu tracțiune față și sunt dotate standard cu o cutie de viteze cu cinci sau șase trepte. Cei care vor și mai mult pot alege modelul cu transmisie automată.

C3 concurează în categoria supermini cu modele precum Ford Fiesta, Opel Corsa, Renault Clio și Volkswagen Polo. Alți rivali pentru Citroen C3 sunt Hyundai i20, Kia Rio, precum și Skoda Fabia și SEAT Ibiza din familia Volkswagen. Renault Clio este, de asemenea, una dintre alegerile foarte populare din această clasă.

Maşinile din clasa supermini au o mare căutare printre clienții români. Consumă puţin şi sunt uşor de întreţinut.

Mașinile din această clasă sunt adesea mai accesibile din mai multe motive

În primul rând, pentru că producătorii folosesc mai puține materiale atunci când le fabrică. Ele consumă mai combustibil. Asta pentru că motoarele lor mai mici sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului, în special în oraș. Un alt avantaj ar fi emisiile mai mici.

Unul dintre cele mai evidente beneficii este faptul că o mașină mai mică este ușor de parcat. Unele dispun de cele mai noi sisteme de parcare, ceea ce înseamnă că sunt mai ușor de manevrat în locurile de parcare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Citroen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide