Cât costă cele mai luxoase monovolume de la Mercedes-Benz. Prețuri pentru România

Autor: Ionuț Vîlciu 14 mart. 2024 Știri auto

Cele mai noi monovolume premium Mercedes-Benz pot fi comandate și în România. Clienții au la dispoziție și o versiune electrică.

Mercedes-Benz a prezentat actualizarea Clasei V în vara anului trecut, iar acum modelul este disponibil și în România. Noul model este disponibil și în versiunea electrică EQV, care a primit la rândul său o actualizare în decursul anului trecut.

Clienții din România pot cumpăra acum atât versiunile termice, cât și pe cele electrice, cu prețuri ce pornesc de la 60.198 de euro. Cel mai accesibil model este reprezentat de Mercedes-Benz Clasa V, cu prețuri ce pornesc de la 60.198 de euro cu TVA inclus. Astfel, cea mai ieftină configurație disponibilă în România vine echipată cu motorul de 2,0 litri diesel ce produce 163 CP. Există versiune cu 190 CP sau 237 CP. În decursul acestui an va fi introdusă și o motorizare pe benzină mild-hybrid de 231 CP.

Noul Mercedes-Benz Clasa V facelift este disponibil în 4 echipări diferite, acestea fiind Standard, Style, Avantgarde și Exclusive. Monovolumul este disponibil și în versiunea de lux Marco Polo.

Mercedes-Benz EQV se adresează clienților ce caută o alternativă electrică

Când vine vorba despre varianta electrică a monovolumului, clienții vor avea la dispoziție două capacități pentru acumulator. Bateria cea mică are o capacitate de 60 kWh, ceea ce, conform Mercedes-Benz, ar trebui să fie suficient pentru a parcurge 247 de kilometri cu o singură încărcare.

Urmează bateria mare, de 90 kWh, despre care producătorul spune că poate asigura până la 365 de kilometri autonomie în regim WLTP. Indiferent de bateria aleasă, Mercedes-Benz EQV folosește același motor de 204 CP.

Prețurile pentru Mercedes-Benz EQV pornesc în România de la 85.007 euro cu TVA inclus. Prețul este valabil pentru versiunea de bază, cu bateria de 60 kWh și ampatament standard, deoarece clienții pot opta pentru versiunea cu ampatament extra lung.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide