Cât costă, de fapt, Dacia Duster facelift cu tracțiune integrală?

Autor: Elena Luchian 03 sept. 2021 Știri auto

Fanii Dacia Duster s-au bucurat să vadă că versiunea facelift vine cu transmisie automată EDC. Dar au fost dezamăgiți când au aflat că versiunea cu automată nu poate fi comandată cu tracțiune integrală. Cât costă, de fapt, Duster cu tracțiune integrală?

GALERIE FOTO

Cei care preferă aventurile în off-road se vor orienta, fără dubii, către o Dacia Duster facelift cu tracțiune integrală. Cea mai accesibilă versiune este Blue dCi 115 4WD cu echiparea Comfort.

Această linie de echipare aduce un sistem de aer condiționat cu reglaj manual, cruise control, patru geamuri electrice și senzori spate. Mașina vine standard cu jante din aliaj de 16 inci. Apar la bord noul ecran tactil de 8 inci, care și-a făcut debutul în toamna anului trecut, odată cu noile Dacia Logan și Sandero, dar și un volan îmbrăcat în piele.

Toate acestea pot fi comandate cu un preț de pornire de 19.100 de euro.

Cei care vor o listă de dotări mai generoasă, pot bifa, în configuratorul Dacia, echiparea de top Prestige. Aceasta aduce în plus un sistem de aer condiționat cu reglaj automat, o cameră video pentru marșarier și geamuri spate cu tentă închisă.

Dacia Duster cu tracțiune integrală, dar fără transmisie automată

Șoferul de Dacia Duster Prestige cu tracțiune integrală va lua loc într-un scaun reglabil și pe înălțime, cu suport lombar. Această versiune primește jantele din aliaj de 17 inci.

Cei care vor o motorizare pe benzină pot alege TCe 150 4WD. Pentru SUV-ul cu motor turbo de 1,33 litri și tracțiune integrală, clienții plătesc un preț de pornire de 21.350 de euro. Aceasta este și cea mai scumpă versiune Dacia Duster disponibilă la această oră în România.

Marea dezamăgire a clienților este faptul că versiunile cu tracțiune integrală nu pot fi comandate cu transmisia automată EDC. Cei care vor un Duster automat trebuie să transfere în contul Dacia 20.900 de euro.

 

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide