Cât plătești dacă vrei o Dacia Duster facelift cu transmisie automată?

Autor: Elena Luchian 19 aug. 2021 Știri auto

Dacia surprinde cu prețurile noului Duster facelift. Deși primește dotări superioare față de versiunea pre-facelift, noul SUV are un preț de pornire cu doar 50 de euro mai mare. Dar cât costă Duster cu transmisie automată?

GALERIE FOTO

Noua Dacia Duster facelift are un preț de pornire de 14.100 de euro, trecut în dreptul versiunii TCe 90 cu echiparea de bază Essential. Pentru versiunea pre-facelift cu aceeași motorizare și aceeași echipare, discuțiile porneau de la 14.050 de euro.

Faceliftul a adus în gama Duster transmisia automată, așteptată cu nerăbdare de fanii modelului. Cutia EDC i-a fost rezervată versiunii TCe 150 cu motorul turbo de 1,33 litri pe benzină și 150 de cai putere. Clienții pot comanda transmisia automată începând cu linia de echipare intermediară Comfort. Prețul său de pornire este de 19.200 de euro. Cei care vor o vopsea metalizată vor plăti 390 de euro în plus.

Echiparea standard propune un sistem Media Display cu ecran tactil de 8 inci și conexiune Bluetooth. Mașina are patru geamuri electrice, sistem de aer condiționat cu reglare manuală, șase airbag-uri și un volan îmbrăcat în piele.

Apar farurile cu lumini de zi LED cu noua semnătură luminoasă care imită forma literei “Y”, care și-au făcut debutul în toamna anului trecut la noile Dacia Logan și Sandero.

Cât costă Dacia Duster facelift cu echipare de top și transmisie automată?

Cei care își doresc echiparea de top, Prestige, trebuie să ia în calcul că Dacia Duster facelift cu transmisie automată pornește de la 20.900 de euro. Această versiune propune navigație, sistem de aer condiționat cu reglaj automat și cameră pentru marșarier. Apare în plus și avertizorul pentru unghiul mort, iar carcasele oglinzilor și ornamentele față spate prezintă un aspect satinat. Pe acoperiș se regăsesc barele longitudinale în nuanța dark metal.

Clienții Dacia nu pot comanda Duster facelift cu transmisie automată și tracțiune integrală. Cutia EDC este rezervată exclusiv versiunii cu tracțiune față.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide