Cât costă Honda CR-V e:HEV, unul dintre cele mai ofertante SUV-uri compacte de pe piață

Autor: Adrian Somai acum o lună Știri auto

Honda a prezentat la mijlocul acestui an noua generație a SUV-ului compact CR-V, model așteptat încă din anul 2021 în rândul fanilor mărcii japoneze. Ajuns în prezent la cea de-a șasea generație, Honda CR-V este una dintre opțiunile importante luate în considerare de către cei care își doresc un model din acest segment de piață.

Honda a promis că prin această nouă generație a lui CR-V vom primi un design robust și sofisticat, versatilitate crescută și un sistem hibrid mai avansat pentru o experiență de condus mai sportivă și mai multă capacitate. Și am putea să spunem că s-a ținut de cuvânt, noile modele dovedindu-se a fi pe placul celor mai mulți pasionați ai mărcii.

SUV-ul Honda CR-V e:HEV este echipat cu un sistem hibrid alcătuit dintr-un motor pe benzină de 2.0 litri, capabil să dezvolte 145 de cai putere, și două motoare electrice. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate E-CVT. În aceste condiții, viteza maximă a lui CR-V este de 180 km/h, în timp ce accelerația de la 0 la 100 km/h poate fi realizată în 8.6 secunde (cu tracțiune 4×2) sau 9.2 secunde (cu tracțiune 4×4).

Care este cea mai ieftină versiune Honda CR-V e:HEV

CR-V este unul dintre cele mai apreciate SUV-uri compacte de pe piață, iar prețurile acestuia nu sunt deloc mici. Cea mai accesibilă versiune a lui Honda CR-V pornește de la 39.500 de euro, cu toate taxele incluse. Este vorba despre nivelul de echipare de bază, Elegance, care include printre altele următoarele: închidere centralizată, apelare de urgență 112, sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, Cruise Control Intelligent – Adaptiv, Sistem Smart Entry & Start, limitator inteligent de viteză, volan îmbrăcat în piele, sistem multimedia Connect Navi de 7 inci, 9 difuzoare, cameră video pentru mers în marșarier, senzori de parcare, jante din aliaj de 18 inci, etc.

Cea mai scumpă Honda CR-V e:HEV

Cei care își doresc însă mai multe dotări pentru noul CR-V își pot îndrepta atenția către versiunea Executive, care pornește de la un preț de 46.150 de euro. Acest nivel de echipare de top cuprinde printre altele următoarele dotări exclusive: tapițerie din piele, sistem de monitorizare a unghiului mort, trapă panoramică, sistem de iluminare în curbă, volan încălzit, lumină ambientală, banchetă spate încălzită, hayon cu acționare electrică, etc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide