Cât costă Hyundai Elantra prin Rabla 2021. Este cel mai așteptat sedan anul acesta

Autor: Marius Vișan 10 mai 2021 Știri auto

Elantra este unul dintre cele mai populare modele din portofoliul Hyundai. Compacta şi-a făcut apariţia în gamă la începutul dezvoltării Hyundai ca brand global, fiind printre primele modele comercializate pe pieţele din întreaga lume. Între timp el a ajuns la a șaptea generație.

Noul Hyundai Elantra 2021 a obținut deja o distincție importantă. A fost desemnat ”Automobilul Anului” pentru SUA şi Canada. Acesta este unul dintre cele mai prestigioase premii auto de peste ocean, câștigătorii fiind aleși din peste 40 pretendenți de juriul format din jurnaliști auto din cele două țări.

Hyundai Elantra este disponibil în România prin programul Rabla 2021

Modelul pornește de la un preț de 14.183 de euro TVA inclus prin Rabla 2021. Valoare obținută prin scăderea din prețul de promoție a reducerii de 1.500 de euro, TVA inclus, oferită de către Hyundai România și a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, calculată în euro.

Pentru această sumă clientul primește un propulsor pe benzină de 1,6 litri cu 123 de CP și transmisie manuală. Versiunea de bază va avea ceasuri de bord analog și un sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inch compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Cea mai scumpă Elantra pornește de la 21.085 de euro. Este dotată cu același motor de 1,6 litri, cu aceeași putere, dar primește o cutie de viteze CVT. Pe lângă acestea, mașina dispune de aproape toate opționalele disponibile în configuratorul Hyundai.

Intră în GALERIA FOTO

Fanii încă așteaptă noul Hyundai Elantra N

În luna noiembrie 202o au apărut niște informații conform cărora cea de-a șaptea generație a modelului sedan de clasa compactă va primi o versiune a diviziei „N”. Autovehiculul se află momentan în etapă finală de testare și va putea fi descoperit de către pasionați în anul 2021.

Obiectivul Hyundai este de a extinde portofoliul de modele dezvoltate in cadrul diviziei de performanță N.

„Cuvintele pot descrie cu greu acest autovehicul incredibil care stabileste un nou punct de referinta pentru gama Hyundai N.”, a menționat Till Wartenberg, Vice President and Head of N Brand Management & Motorsports Sub-division – Hyundai Motor Company, spre sfârșitul lui 2020. ”Noul Hyundai Elantra 2021 a obținut deja o distincție importantă. A fost desemnat ”Automobilul Anului” pentru SUA şi Canada. Acesta este unul dintre cele mai prestigioase.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide