Cât costă în România cel mai capabil off-roader de la Suzuki?

Autor: Mihai Morcovescu 19 dec. 2021 Știri auto

Eliminat din gama europeană din cauza emisiilor de dioxid de carbon foarte ridicate, Suzuki Jimny poate fi totuși comandat în România. Începând cu data de 1 ianuarie 2021, toți producătorii auto sunt obligați să respecte în Europa o limită maximă de emisii de 95 de grame pe kilometru.

Potrivit datelor oficiale, micuțul SUV nipon emite 154 de grame de dioxid de carbon la fiecare kilometru parcurs. Valoarea este valabilă pentru versiunea cu cutie de viteze manuală. varianta cu transmisie automată degajă 170 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Suzuki Jimny costă 21.000 euro cu TVA

Suzuki Jimny (7)

Jimny nu mai face parte din gama de modele oferită de Suzuki România. Cu toate acestea, modelul poate fi achiziționat în continuare pe piața din România de la reprezentanța Suzuki Autonet.ro.

Fanii mărcii din țara noastră au posibilitatea să comande SUV-ul de mici dimensiuni într-o singură versiune. Este vorba despre cea cu două locuri și cu tracțiune integrală 4×4 AllGrip PRO.

Micuțul off-roader vine echipat cu o motorizare pe benzină 1.5 VVT, care produce 101 CP și 130 Nm de cuplu, disponibil la 4.400 rpm. Resursele sunt transmise către toate roțile prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu cinci trepte.

Prețul lui Suzuki Jimny AllGrip 1.5 VVT are un preț de catalog de 21.000 de euro cu TVA inclus. În acești bani clienții primesc, între altele, jante din oțel de 15 inch, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare reglabile electric, volan multifuncțional reglabil pe înălțime.

Lista cu sisteme de asistență cuprinde ABS, ESP, High-Beam Assist (asistență de fază lungă), Dual Sensor Brake Support (sistem de asistare la frânare), Hill Hold Control (asistență la pornirea în rampă) și Hill Descend (asistență la coborârea în pantă).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Suzuki


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide