Suzuki S-Cross poate fi comandat în România. Cât costă SUV-ul nipon?

Autor: Mihai Morcovescu 04 dec. 2021 Știri auto

La o săptămână după ce a fost dezvăluit, noul Suzuki S-Cross este disponibil acum și pe piața din România. Clienții din țara noastră vor putea comanda SUV-ul japonez cu o singură versiune de motorizare pe benzină de 1,4 litri, care se alătură unui sistem de propulsie mild-hybrid la 48 de volți.

Sistemul de propulsie dezvoltă o putere maximă de 129 CP și 325 Nm de cuplu și este oferit alături de o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Clienții vor putea, însă, opta și pentru o transmisie automată tot cu șase rapoarte. Tot pe lista de opționale se află și sistemul de tracțiune integrală Allgrip Select.

Noul Suzuki S-Cross este disponibil atât cu sistem de tracțiune pe puntea față, cât și cu tracțiune integrală Allgrip 4WD, care este prevăzută cu patru moduri de rulare selectabile. Cumpărătorii vor putea alege dintre patru niveluri de echipare: Cool, Passion, Spirit și Luxus.

Prețurile la noul S-Cross pornesc de la 18.550 euro

Cea mai ieftină versiune S-Cross pe piața autohtonă este cea cu tracțiune pe puntea față și cutie de viteze manuală, în echiparea Cool. Acest model are un preț de pornire de 18.550 euro, iar dacă îl achiziționezi prin Programul Rabla 2021 prețul scade la 16.110 euro.

Cea mai accesibilă variantă a SUV-ului japonez echipată cu sistemul de tracțiune integrală Allgrip, în echiparea Passion, pornește de la 22.000 euro. Prin Programul Rabla va costa 19.865 euro.
Vârful de gamă S-Cross 1.4 Allgrip 4WD în echiparea Luxus are un preț de pornire de 26.250 euro, dar prețul scade la 24.115 euro dacă mașina este achiziționată prin Programul Rabla.
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Suzuki


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide