Cât costă în România cel mai ieftin Volkswagen pentru familiști, Golf Variant?

Autor: Promotor 19 nov. 2020 Știri auto

Cel mai ieftin Volkswagen pentru familiști, Golf Variant, poate fi comandat acum și în România. Cât plătești ca să pleci cu el acasă?

GALERIE FOTO

Noul Volkswagen Golf Variant are preț de pornire de 20.379 euro. Este suma pe care clientul o plătește atunci când alege versiunea de bază a modelului cu portbagaj de 611 litri (1.642 de litri atunci când bancheta este rabatată). Aceasta vine cu un motor de 1.0 litru pe benzină, cu 110 cai putere. Unitatea transmite resursele către puntea față prin intermediul unei cutii manuale cu șase trepte.

Echiparea de bază, Life, include o cotieră față reglabilă, sistem de iluminare ambientală cu 10 culori, Cruise Control și Park Pilot. Se regăsesc la bord și un sistem de aer condiționat automat, un volan îmbrăcat în piele și sistemul Digital Cockpit Pro.

Mașina vine echipată standard cu jante din aliaj de 16 inci și cu faruri și stopuri LED.

Cât costă cel mai scump Golf Variant?

La polul opus se află Volkswagen Golf R-Line 2.0 TDI DSG. Este vorba despre break-ul cu motor turbo diesel de 2.0 litri cu 150 de cai putere, cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Versiunea cu echiparea de top R-Line are preț de pornire de 29.118 euro.

Scaunele sport cu tetiere integrate, jantele Valencia de 17 inci, volanul multifuncțional sport confirmă că este vorba despre vârful de gamă.

Cea mai scumpă vopsea exterioară este Kings Red Metallic, pentru 666,40 de euro. Clienții pot alege și jante Bergamo de 18 inci pentru 431 euro.

Pot fi comandate contra cost farurile Matrix LED unite de o bandă luminoasă, care costă 1.783 de euro. Head-up Display-ul și sistemul de navigație Discover Pro adaugă încă aproximativ 2.000 de euro la prețul final. Mașina poate fi configurată și cu o suspensie adaptivă pentru 758 de euro. Trapa panoramică va costa 1.070 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide