Noile Volkswagen Golf Variant și Golf Alltrack – mașini de familie

Autor: Elena Luchian 14 sept. 2020 MASINI NOI

Noul Volkswagen Golf primește acum și versiuni Variant și Alltrack, rezervate familiilor care au nevoie de spațiu. Ce e nou la cele două?

GALERIE FOTO

Noul Volkswagen Golf Variant este mai spațios ca niciodată, în timp ce Golf Alltrack vine cu genele unui SUV și spațiul oferit de un break clasic. Peste 3 milioane de clienți au comandat deja un Golf Variant de la apariția sa pe piață în 1993. Și Volkswagen îi oferă și de această dată atuurile cu care să-și păstreze reputația de mașină populară în rândul familiștilor. Partea frontală este similară cu a hatchback-ului. Apar acolo farurile cu tehnologie LED. Din profil însă, se poate observa acoperișul alungit.

Noul Volkswagen Golf Variant, mai mult spațiu la bord

Noua generație măsoară 4.633 de milimetri în lungime și are un ampatament cu 66 de milimetri mai lung decât cel al predecesorului său: 66 de milimetri, ajungând la 2.686 milimetri. Aceste modificări se traduc prin mai mult spațiu interior.

Astfel, spațiul la picioare a crescut cu 48 de milimetri, iar portbagajul are un volum de 611 litri, cu 6 litri mai mult decât la fostul Golf Variant, ajungând la 1.642 de litri odată cu rabatarea banchetei. Opțional, ușa portbagajului se deschide electric, la o mișcare a piciorului sub bara din spate.

Noile Volkswagen Golf Variant si Alltrack (31)

Apar în gamă motoarele familiare deja fanilor brand-ului german după lansarea celei de-a opta generații Golf. Este pe listă și noua versiune eTSI are tehnologie la 48 V și transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Clienții vor putea alege una dintre noile linii de echipare: Life, Style și R-Line. Echiparea de bază aduce la bord sisteme de asistență cum ar fi Lane Assist, Front Assist cu frânare de urgență la viteze de oraș și detectare a pietonilor, dar și sistem Keyless Start și diferențial blocabil electronic.

Tot standard este și instrumentarul de bord Digital Cockpit. Sistemul multimedia Composition aduce la bord ecranul tactil de 8,25 de inci.

Noul Volkswagen Golf Alltrack, SUV-ul break

Noul Volkswagen Golf Alltrack, aflat la cea de-a doua generație, vine cu avantajele unui SUV veritabil în combinație cu cele oferite de un break. Modelul are standard tracțiune integrală 4MOTION, o gardă mai mare la sol, bare noi, protecții din plastic pe aripi și un interior personalizat.

Noile Volkswagen Golf Variant si Alltrack (13)

Golf Alltrack are o capacitate de tractare de până la două tone. Pe lângă dotările standard pe care le primește versiunea Variant, acesta vine și cu funcția Travel Assist, activă până la 210 km/h, și cu farurile matrix IG.LIGHT LED.

Ambele versiuni vor vedea lumina zilei la uzina Volkswagen de la Wolfsburg, Germania. În țara de origine, lista de precomenzi s-a deschis deja.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide