Preț Citroen C3 Aircross: Unul dintre cele mai accesibile SUV-uri din România

Autor: Adrian Somai 16 ian. 2023 Știri auto

Poate că nu este primul model la care s-ar gândi un șofer care vrea să își cumpere un SUV, însă Citroen C3 Aircross este una dintre variantele accesibile disponibile pe piață care merită atenție. Iese în evidență printr-un aspect fresh, printr-un caracter puternic și, de ce nu, prin originalitatea de care dă dovadă. În plus, prețul nu este unul deloc atât de mare pentru ceea ce oferă.

Estetic vorbind, C3 Aircross a primit o parte frontală complet redesenata, beneficiind acum de un plus de robustețe.  Modelul dispune de o grilă nouă cu un motiv geometric inedit și un scut nou de gri argintiu cu inserții colorate. Chevroanele dublu cromate aflate în prelungirea farurilor cu LED oferă, de asemenea, un plus de vizibilitate și siguranță. Grație tehnologiei Grip Control cu funcția Hill Assist Descent, C3 Aircross promite, totodată, să se aventureze pe toate tipurile pe drumuri.

La nivelul habitaclului, C3 Aircross beneficiază de un spațiu interior de referință, gândit pentru toți pasagerii. În plus, volumul portbagajului este cât se poate de generos, stabilind chiar standardul în segment. Scaunele se dovedesc a fi foarte confortabile, un drum lung la volanul unui astfel de model nefiind deloc obositor.

Cât costă cel mai ieftin C3 Aircross în România

Cea mai accesibilă versiune a lui Citroen C3 Aircross în România este 1.2 PureTech 110 STS, variantă în care prețul pornește de la 22.000 de euro, cu toate taxele incluse. Vorbim, așadar, despre o versiune pe benzină, cu 110 cai putere și cu un cuplu maxim de 205 Nm. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii de viteze manuală.

Pentru acești bani este disponibil nivelul de echipare Feel, care include printre altele următoarele dotări standard: aer condiționat cu reglare manuală, faruri ECO LED, Citroen Connect Radio DAB, lumini de zi cu LED, geamuri electrice față și oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite.

Care este cel mai scump C3 Aircross din România

Versiunea 1.5 BlueHDI 120 STS este cea mai scumpă versiune a lui C3 Aircross disponibilă în țara noastră, care pornește de la un preț de 27.900 de euro, cu toate taxele incluse. În acest caz, vorbim despre o motorizare diesel, capabilă să dezvolte 120 de cai putere și un cuplu maxim de 300 Nm. În plus, transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate.

Nivelul de echipare Shine aduce în plus un sistem de climatizare automată monozona cu filtru de particule, jante din aliaj cu dimensiuni de 17 inci, sistem “free hands” și proiectoare ceață LED.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Citroen.ro


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide