Cât costă în România Dacia Duster facelift? Noul model poate fi comandat acum

Autor: Cristian Agatie 18 aug. 2021 Știri auto

Încă de la prezentarea noului model, toată lumea se întreabă cât costă în România Dacia Duster facelift. Noul model poate fi comandat acum online și în rețeaua de dealeri Dacia, astfel că prețurile nu mai sunt un secret.

Intră în Galeria FOTO

Dacia a deschis lista de comenzi pentru Dacia Duster facelift, astfel că știm acum care sunt prețurile noului model. Nu mai este o surpriză că Dacia a renunțat la unele echipamente pentru a putea păstra cât mai jos prețurile, în condițiile în care pachetul tehnologic a fost substanțial suplimentat. Din echiparea de bază Essential, care pornește de la 14.100 de euro, lipsește astfel aerul condiționat. Acesta poate fi adăugat ca echipament opțional, pentru 760 de euro. Este o mutare pe care o anticipam, având în vedere prețurile de pe piața din Franța.

Noul Duster este disponibil cu cinci motorizări diferite, din care trei pe benzină (TCe cu puteri de 90 CP, 130 CP și 150 CP), una cu alimentare mixtă benzină-GPL (ECO-G de 100 CP) și una diesel (Blue dCi 115 CP). Gama este structurată în trei versiuni de echipare: Essential, Comfort și Prestige, oferind astfel un răspuns adecvat așteptărilor unei categorii largi de clienți.

Cât costă în România Dacia Duster facelift? Nu s-a scumpit prea mult

Versiunea de intrare în gamă, Essential, este disponibilă exclusiv cu motorul pe benzină TCe 90, în configurație 4×2, la prețul de 14.100 Euro (TVA inclus). ACeasta este și principala diferență față de alte piețe din vestul Europei, unde echiparea de bază este cea cu motorul ECO-G. Prețurile celorlalte versiuni variază între 15.750 Euro (TVA inclus) pentru Noul Duster Comfort 4×2 echipat cu motorul ECO-G 100 și 21.350 Euro (TVA inclus) pentru Noul Duster Prestige 4×4 echipat cu motorul TCe 150.

Clienții care preferă transmisia automată pot opta pentru versiunile Comfort TCe 150 EDC (la prețul de 19.200 Euro, TVA inclus) sau Prestige TCe 150 EDC (la prețul de 20.900 Euro, TVA inclus), ambele în configurație 4×2.

Primele livrări pentru noua Dacia Duster sunt programate în cursul lunii septembrie. Până atunci, vom avea o sesiune de testare cu noul model, așa că vă vom ține la curent cu noutățile aduse de facelift și cum influențează acestea comportamentul lui Duster pe șosea și în offd-road.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide