Cât costă în România Nissan Juke, un SUV compact cu un raport calitate-preț excelent

Autor: Adrian Somai 20 ian. 2023 Știri auto

Nissan Juke a fost întotdeauna un model special în segmentul său de piață, reușind să se diferențieze parcă de toate celelalte modele disponibile. Cu o capacitate și flexibilitate uimitoare, Nissan JUKE este pregătit pentru orice. În plus, trebuie să recunoaștem, Juke arată foarte bine, reușind să atragă toate privirile atunci când apare în peisaj.

“Linii suple, lumini dramatice, accente incitante de design, jante din aliaj de 19″ și un plafon panoramic distinctiv. Design-ul Nissan JUKE este îndrăzneț și creează o aerodinamică elegantă care îți permite să tai aerul pentru a avea un consum eficient de combustibil și o plimbare liniștită”, este descrierea pe care o fac cei de la Nissan pentru modelul Juke. Iar șoferii par să dea dreptate constructorului nipon, Juke fiind unul dintre cele mai îndrăgite modele din segment.

În plus, Nissan Juke are un preț de pornire destul de accesibil pentru mulți șoferi care își doresc un astfel de model. Totodată, raportul calitate – preț este unul foarte bun, poate printre cele mai bune din întreg segmentul.

Cel mai ieftin Nissan Juke de pe piață

Visia este cea mai accesibilă versiune a lui Nissan Juke, prețurile pornind de la 23.740 de euro, cu toate taxele incluse. În standard, constructorul nipon oferă pentru această echipare de bază mai multe dotări importante, printre care și următoarele: faruri full LED, aer condiționat cu reglare manuală, scauna față sport stil monoform, sistem inteligent de frânare de urgență, intervenție la părăsirea benzii de rulare și un sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere.

În acest caz, vorbim despre un Nissan Juke echipat cu o unitate pe benzină, capabilă să livreze 114 cai putere. Transmisia este realizată prin intermediul unei cutii manuale cu șase trepte. Viteza maximă este de 180 km/h, în timp ce sprintul de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat în 10.7 secunde.

Care este cel mai scump Nissan Juke de pe piață

Cea mai scumpă versiune pe benzină oferită de Nissan pentru SUV-ul Juke este N-Design, prețul pornind în acest caz de la 28.160 de euro (cu transmisie manuală), respectiv de la 30.090 de euro (cu transmisie automată). Este nivelul de echipare de top, ceea ce înseamnă că aduce la pachet o serie întreagă de caracteristici premium: caroserie în două tonuri, pachet personalizare exterioară, jante cu dimensiuni de 19 inci din aliaj, pachet interior personalizat, Cruise Control inteligent (transmisie manuală) sau ProPILOT (transmisie automată), monitor cu vedere 360 de grade, sistem detectare obiecte aflate în mișcare, sistem BOSE Personal integrat în tetierele șoferului și pasagerului față.

Motorul 1.0 DIG-T este capabil să livreze tot 114 cai putere, însă în acest caz se poate opta pentru o transmisie automată cu șapte trepte. Viteza maximă este de 180 km/h, în timp ce accelerația de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat în 11.8 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide