Cât costă în România primul SUV decapotabil de la Volkswagen, T-Roc Cabrio?

Autor: Elena Luchian 12 mart. 2020 Știri auto

Noul Volkswagen T-Roc Cabrio poate fi comandat de acum și în România. Mașina are un preț de pornire de 24.700 de euro. T-Roc cu acoperiș fix pleacă de la 17.700 de euro.

GALERIE FOTO

Dezvăluit în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt, primul SUV decapotabil marca Volkswagen poate fi comandat acum și de clienții români. Modelul cu acoperiș textil, care se poate ridica sau coborî în 9 secunde, la viteze de până la 30 km/h, este disponibil cu două linii de echipare și cu două motoare.

Versiunea entry-level, care pornește de la 24.700 de euro, are linie de echipare Style și motor 1.0 TSI cu trei cilindri, 115 cai putere și 200 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Volkswagen T-Roc Cabrio apare într-o galerie foto de sute de fotografii. 5 lucruri pe care trebuie să le știi

Echiparea Style include cruise control adaptiv și Front Assist, jante din aliaj Mayfield de 17 inci, volan multifuncțional îmbrăcat în piele, Park Pilot, aer condiționat manual și geamuri electrice, dar și faruri și stopuri LED cu funcție cornering.

Echiparea de top, R-Line, aduce în plus inserții decorative Silver Silk pentru planșa de bord, consola centrală și ușile din față, scaune față cu reglaj lombar îmbrăcate în tapițerie Carbon Flag, funcție de detectare a pietonilor, o suspensie sport și sistemul Digital Cockpit, plus navigație Discover Media cu șase difuzoare.

Cu motorul de top, 1.5 TSI cu patru cilindri, 150 de cai putere și 250 Nm, cuplat la transmisia automată opțională cu șapte trepte și dublu ambreiaj, T-Roc Cabrio poate avea un preț de pornire de 35.066 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide