Volkswagen T-Roc Cabrio apare într-o galerie foto de sute de fotografii. 5 lucruri pe care trebuie să le știi

Autor: Elena Luchian 11 mart. 2020 Știri auto

Volkswagen T-Roc Cabrio apare într-o galerie foto de sute de fotografii. Nemții au publicat imagini impresionante cu primul lor SUV decapotabil cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a modelului pe piața europeană, iar noi vi le oferim pe cele mai spectaculoase dintre ele, împreună cu cinci lucruri pe care trebuie să le știți despre T-Roc decapotabil:

GALERIE FOTO

  • Volkswagen T-Roc Cabrio a renunțat la două portiere și la acoperișul fix al versiunii standard, apelând la soluția unui acoperiș textil, care se deschide și se închide în 9 secunde, la viteze de până la 30 km/h.
  • Capacitatea portbagajului versiunii cabrio este redusă, pentru că acolo trebuie să ajungă și acoperișul pliat: 280 de litri este spațiul rezervat bagajelor. Dar spătarul banchetei poate fi rabatat pentru mai mult spațiu.
  • Mașina va fi disponibilă în două linii de echipare, Style și R-Line. Style vine cu jante din aliaj Mayfield de 17 inci, lumina ambientală și o serie de funcții de asistență și siguranță. R-Line primește bare desenate mai sportiv, scaune sport și posibilitatea de a alege un mod de rulare.
  • Clienții pot alege unul dintre motoarele disponibile: 1.0 TSI cu trei cilindri, 115 cai putere și 200 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte sau 1.5 TSI cu patru cilindri, 150 de cai putere și 250 Nm, cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.
  • Spre deosebire de T-Roc cu acoperiș fix, noul Volkswagen T-Roc Cabrio nu poate fi comandat cu tracțiune integrală 4MOTION.T-Roc Cabrio, primul SUV Volkswagen decapotabil, a intrat în producție. GALERIE FOTO
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide