Cât costă în România Ssangyong Tivoli, SUV-ul ce rivalizează cu Duster

Autor: Adrian Somai 12 dec. 2022 Știri auto

Ssangyong poate că nu este primul producător auto la care te gândești în cazul în care vrei să îți cumperi un nou SUV, însă fără doar și poate este un nume care merită luat în considerare. În special în aceste vremuri, în care prețurile mașinilor noi au explodat!

SUV-urile sunt la mare căutare în ultimii ani, iar constructorii din lumea întreagă au conștientizat cererea din ce în ce mai mare pentru acest segment și au adus pe piață fel și fel de modele, care mai de care mai interesante. Ssangyong Tivoli este unul dintre acele modele spre care trebuie să îți îndrepți atenția. Arată destul de bine, nu stă deloc prost la capitolul motorizare și, poate cel mai important, nu este deloc scump.

Ssangyong spune despre Tivoli că este “cel mai bun SUV din lume”. Sigur, este o afirmație exagerată, însă Tivoli este un model interesant. Are un design elegant și este echipat cu o serie întreagă de soluții tehnice de ultimă generație. În plus, este un model care poate rivaliza foarte bine cu Dacia Duster, la toate capitolele!

Cât costă SUV-ul Ssangyong Tivoli în România

Echipat cu o unitate de motorizare turbo GDI cu capacitate de 1.5 litri, Tivoli se poate laudă cu o putere totală de 163 de cai putere și cu un cuplu maxim de 260 Nm. Transmisia este asigurată fie printr-o cutie manuală cu șase trepte, fie printr-o cutie automată cu șase rapoarte. Prețurile de listă pentru SUV-ul Tivoli pornesc de 17.920 de euro, cu toate taxele incluse. În acești bani este inclusă și o garanție extinsă de 5 + 5 ani, aceasta fiind formată dintr-o garanție de producător de 5 ani sau 100.000 de kilometri, la care se adaugă alți 5 ani sau 150.000 de kilometri de garanție extinsă pentru motor, transmisie sisistem turbosuflantă.

Prețul menționat în rândurile anterioare este aferent nivelului de echipare de bază, Style. Printre dotările oferite în standard de cei de la Ssangyong se numără următoarele: pilot automat, volan reglabil pe patru direcții, geamuri acționate electric în față și în spate, închidere centralizată cu telecomandă, lunetă cu încălzire, scaune cu tapițerie din material textil, lumini ambientale pentru habitaclu, comenzi audio pe volan, sistem audio cu șase boxe, jante din oțel de 16 inci, stopuri spate cu LED, proiectoare ceață față, etc.

Versiunea de echipare superioară, Clever, are un preț de pornire de 19.920 de euro și vine la pachet cu câteva dotări suplimentare importante: senzori de parcare față și spate, geam șofer acționat electric, ștergătoare cu senzor de ploaie, climatizare automată pe doua zone, încălzire scaune față, lumini ambientale cu LED, încărcător telefon, jante din aliaj de 16 inci, oglinzi exterioare încălzite, etc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ssangyong


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide