Cât costă mașinile lovite în Germania? Sunt mașini pe care românii le cumpără ca și cum ar fi noi

Autor: David Andrei 23 iun. 2020 Știri auto

Drumurile noastre sunt pline de mașinile lovite în Germania și vândute la noi ca și cum ar fi noi. Românii sunt tentați de ideea de vehicul second hand rulat pe autobahn. Dar cât costă aceste mașini într-un parc auto de la nemți?

GALERIE FOTO

“Fiți atenți ce cumpărați!”, este sfatul specialistului. “Țepele sunt la ordinea zilei, pentru că mașinile lovite se repară și se vând de bune!”, explică acesta pe canalul de YouTube Auto-Rulate Germania.

Samsarii români, polonezi și bulgari sunt cei care cumpără astfel de vehicule, cele mai multe cu daune majore.

Un Renault Clio R.S. Trophy din 2018 a suferit un impact frontal. Are radiator spart, trager distrus, a rămas cu un singur far, airbag-urile au fost declanșate, dar motorul este intact. Sportiva compactă are 21.000 de kilometri la bord. Motorul turbo de 1,6 litri dezvoltă 220 de cai putere și 260 Nm și este cuplat la o transmisie automată EDC. Modelul este echipat cu evacuare Akrapovic. 6.500 de euro a ajuns să coste mașina.

Un Volkswagen Golf VI din 2010 a rămas în trei roți, baia de ulei este spartă, pragurile și portierele de pe ambele părți sunt avariate, pe lângă partea frontală distrusă. Din spate, mașina pare intactă. Ambele airbag-uri din față sunt sărite însă. Golf-ul cu motor diesel de 1,6 litri și 110 cai putere, cu 140.000 de kilometri la bord, se vinde cu 1.900 de euro.

Mașinile premium lovite în Germania, la mare căutare în est

Printre mașinile lovite scoase la vânzare în Germania se numără și un  BMW Seria 3 din 2006, avariat pe parte stângă. Mașina are nevoie de aripi noi și de portiere noi. Echipat cu scaune din piele, aer condiționat automat, navigație și trapă panoramică, Seria 3 cu motor diesel de 3.0 litri cu 200 de cai putere și 215.000 de kilometri se vinde acum 2.100 euro.

Un Audi TT din 2014 cu tracțiune integrală quattro, declarat daună totală în Germania, se vinde acum cu 1.800 de euro. Partea frontală este distrusă, motorul este deplasat, geamurile pe stânga sunt sparte, pragul lovit. Mai primește o șansă la viață sau trebuie să meargă la casat? Doar 60.000 de kilometri a apucat să parcurgă acest TT.

Un Mercedes-Benz Clasa C din 2008, lovit pe stânga, ar putea ajunge pe șoselele din România după schimbarea portierelor și a pragului. Montantul central pare să nu fi fost afectat. Pentru că vopseaua de pe bara spate se exfoliază, specialistul este convins că Mercedes-ul cu motor diesel de 2,2 litri cu 136 de cai putere, nu este la primul accident. 2.100 euro costă acum.

Un BMW Seria 5 din 2013 a căzut victimă unui accident și are nevoie de reparații majore. Mașina are airbag-urile de pe partea stângă declanșate. Seria 5 lovit scos la vânzare are motor diesel de 2.0 litri cu 184 de cai putere. 190.000 de kilometri are la bord. Acum costă 5.500 euro.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide