Noua limuzină Audi A8, disponibilă la finalul anului – VIDEO

Autor: Daniel Samoilă 02 nov. 2021 Știri auto

Audi vine cu o nouă mașină pe piață, la finalul anului 2021. Noul model Audi A8, un rival al Mercedes S-Class, va fi disponibil începând cu luna decembrie, scrie autoexpress.co.uk.

Mașina de tip limuzină are un preț de pornire de 99.500 de euro, putând fi comandată încă de luna viitoare.

La noul model Audi A8 cea mai mare schimbare este în ceea ce privește grila, care este mai mare decât unitatea montată pe modelele anterioare. De asemenea, bara de protecție din față este ușor modificată, iar pragurile laterale sunt diferite față de restul modelelor.

Intră în Galeria FOTO

Ce caracteristici are noul Audio A8

În ceea ce privește farurile cu LED, acestea au un nou design și pot fi actualizate a noile unități LED Digital Matrix de la Audi ca un plus opțional.

Unitățile de lumină conțin 1,3 milioane de microoglinzi, despre care Audi spune că pot regla modelul fasciculului cu precizie milimetrică pentru a ajuta la iluminarea petelor întunecate de pe drum și pentru a îmbunătăți vizibilitatea șoferului.

Ca și până acum, sistemul de infotainment constă din două afișaje – un ecran de 10,1 inchi pentru funcțiile media ale mașinii și o unitate de 8,6 inchi care este doar pentru comenzile climatice.

Linia digitală de 12,3 inchi este păstrată, deși sistemul care rulează cele trei funcții se bazează acum pe un software nou.

Pasagerii de pe locurile din spate beneficiază și de mai multă tehnologie. Audi oferă acum o pereche de noi ecrane de 10,1 inchi ca un plus opțional, care pot fi conectate la smartphone-urile pasagerilor pentru a primi conținut de la serviciile de streaming video și audio.

Alte opțiuni includ un sistem audio Bang & Olufsen cu 23 de difuzoare, control al climatizării în patru zone, scaune cu masaj și un frigider. Există, de asemenea, un suport special pentru a încălzi picioarele care este montat în spatele scaunului pasagerului din față.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Auto Express



Comentarii
Inchide