Cât costă noul model electric Volkswagen ID. Buzz în Germania

Autor: Cristian Gubandru acum 9 luni Știri auto

Volkswagen demarează pe 20 mai prevânzarea noului ID. Buzz și ID. Buzz Cargo în Germania și pe majoritatea piețelor europene. Modelul electric poate fi comandat de la această dată, în versiunea Pro.

Fără a lua în calcul bonusul de mediu în Germania, prețul ID. Buzz Pro, varianta pentru pasageri cu 204 CP, pornește de la 64.581 de euro cu TVA.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

ID. Buzz Cargo are un preț de pornire de 54.430 euro în Germania. Primele vehicule vor fi livrate clienților în toamna acestui an.

Propulsorul electric al lui ID Buzz dispune de un acumulator cu o capacitate netă de 77 de kWh (82 kWh bruta).

Volkswagen ID.Buzz poate fi încărcat la stații rapide DC de până la 170 kWh

Noul ID.Buzz vine cu o baterie cu o capacitate neta de 77 kWh. Cu actualele resurse, modelul poate atinge o viteză de vârf de 145 km/h.

Modelul german suportă încărcări la stații rapide DC de până la 170 kWh. În acest caz, reprize de încărcare 5%-80% durează 30 de minute. La o stație AC, modelul va putea primi maximum 11 kWh.

Paleta de culori a noului monovolum din Wolfsburg este foarte ofertantă. Sunt disponibile șapte opțiuni într-o singură nuanță: alb Candy, argintiu Mono, galben Lime, albastru Starlight, portocaliu Energetic, verde Bay Leaf și negru Deep.

De asemenea, sunt oferite și patru variante de personalizare în două tonuri. Secțiunea superioară a modelelor Buzz, care include plafonul și capota, vor fi întotdeauna finisate în alb Candy.

Versiunile ID. Buzz și ID. Buzz Cargo cu ampatamentul standard (2.988 mm), similar cu al modelului T6.1, au 4.712 mm lungime. Lățimea este de 1.980 mm, iar înălțimea de 1.938 mm. Volkswagen spune că raza de bracaj este de circa 11 metri, asemănătoare cu cea a unui hatchback Golf.

ID. Buzz și ID. Buzz Cargo sunt fabricate la uzina de vehicule comerciale Volkswagen din Hanovra.

Sursa: Volkswagen

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide