Cât costă noul Volkswagen T-Cross facelift, unul dintre cele mai ieftine SUV-uri de pe piață?

Autor: Ionuț Vîlciu 30 oct. 2023 Știri auto

Volkswagen T-Cross facelift poate fi cumpărat și în România. Actualizarea SUV-ului de mici dimensiuni este disponibilă în două niveluri de echipare.

Producătorul german a prezentat actualizarea SUV-ul subcompact T-Cross la începutul lunii iulie a acestui an, iar acum este disponibilă și pe piața din România. Volkswagen a prezentat crossoverul de mici dimensiuni T-Cross în 2019. De atunci, compania a vândut 1,2 milioane de exemplare. Pentru a rămâne competitiv într-un segment aglomerat, Volkswagen a operat câteva schimbări micului crossover.

Barele de protecție au redesenate atât în față, cât și în spate. T-Cross-ul actualizat poate fi recunoscut imediat prin noul design al farurilor, dar și al blocurilor optice spate. Farurile LED IQ.Light sunt oferite pentru prima dată pe T-Cross. Trei culori noi au fost adăugate gamei: Grape Yellow, Clear Blue Metallic și Kings Red Metallic.

Cât costă noul Volkswagen T-Cross facelift în România?

În România, clienții au la dispoziție, momentan, doar două niveluri de echipare: Base și Life. De asemenea, singura motorizare pe care o pot alege clienții este cea de 1,0 litri TSI, în două variante de putere: 95 sau 110 CP. Varianta mai slabă este cuplată cu o transmisie manuală cu 5 trepte, în timp ce versiunea de 110 CP face echipă cu un DSG cu 7 rapoarte.

Echiparea de bază include jante de oțel cu capace din plastic, cu diametrul de 16 inch, scaune față încălzite, tapițerie textilă, aer condiționat manual, display central de 8 inch și instrumentar de bord digital, care vine acum în standard indiferent de echipare. Prețul de pornire pentru un VW T-Cross cu motorul de 1,0 litri și 95 CP, în echiparea Base, este de 20.902 euro.

Versiunea superioară Life oferă, așa cum spuneam, motorul de 1,0 litri și 110 CP, cuplat la transmisia automată DSG cu 7 rapoarte, oglinzi cu reglaje electrice, rabatabile și încălzite, jante din aliaj cu diametrul de 16 inch. Prețul de pornire pentru un VW T-Cross în echiparea Life este de 24.851 de euro.

În alte piețe din Europa sunt disponibile și versiunile Style și R-Line, dar, cel mai probabil, acestea vor ajunge în România la o dată ulterioară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide