Facelift pentru Volkswagen T-Cross. Crossoverul primește mai multe echipamente în standard – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 05 iul. 2023 Știri auto

Volkswagen a publicat primele imagini și informații despre noul T-Cross facelift. Crossoverul primește acum mai multe echipamente standard, printre care faruri cu LED și instrumentarul de bord digital.

Volkswagen a prezentat crossoverul de mici dimensiuni T-Cross în 2019 și, de atunci, compania a vândut 1,2 milioane de exemplare. Pentru a rămâne competitiv în acest segment aglomerat, Volkswagen a operat câteva schimbări micului crossover. Aici intervine versiunea facelift, care se bucură de câteva actualizări, comparativ cu modelul lansat în 2019.

Primul lucru pe care îl observăm sunt barele de protecție redesenat atât în față, cât și în spate. T-Cross-ul actualizat poate fi recunoscut imediat prin noul design al farurilor, dar și al blocurilor optice spate. Farurile LED IQ.Light sunt oferite pentru prima dată pe T-Cross. Trei culori noi au fost adăugate gamei: Grape Yellow, Clear Blue Metallic și Kings Red Metallic.

Volkswagen T-Cross primește în standard tabloul de bord digital

Cea mai mare schimbare pe care acest facelift o aduce la interior este instrumentarul de bord digital, care acum vine ca dotare standard pe toate modelele. De asemenea, există și un nou sistem de infotainment care vine în două dimensiuni diferite, în funcție de nivelul de echipare. Cel standard măsoară 20,3 cm (8 inch), în timp ce versiunea de vârf are un display de 9,2 inch.

De asemenea, și planșa de bord a fost redesenată cu ocazia acestui facelift. Panoul de bord de la T-Cross a suferit o reproiectare completă. La fel ca în cazul modelelor VW mai mari, bordul are acum suprafețe moi, mai calitative. Același lucru este valabil și pentru ornamentele ușilor din față ale versiunilor Style și R-Line.

Prevânzarea și activarea configuratorului online pentru crossoverul compact vor începe în al patrulea trimestru al anului 2023. Lansarea pe piață va începe în primul trimestru al anului 2024. În ciuda îmbunătățirilor aduse modelului, Volkswagen spune că noul T-Cross „va fi oferit în continuare la un preț de bază foarte atractiv”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide