Cât costă o Dacia Dokker după aproape 400.000 de kilometri. Dokker este una dintre cele mai accesibile utilitare

Autor: Ionuț Vîlciu 10 dec. 2022 Știri auto

Dacia Dokker este o utilitară ieftină, economică, asemănătoare cu un Renault Kangoo, spre exemplu. Chiar dacă Dacia nu mai are în ofertă acest model, el poate fi găsit pe piața de mașini second hand.

Dokker a fost disponibilă pe piață începând cu anul 2012 și a fost un van asemănător lui Renault Kangoo. Mașina era destinată, în principal, activităților comerciale, cum ar fi transportul de mărfuri.

La fel ca multe alte asemenea vehicule, a existat și o variantă pentru pasageri. Acea versiune oferea cinci locuri și avea un portbagaj spațios. Dacia a creat și o versiune Stepway pentru ea, preluând inspirație de la modele precum Sandero Stepway.

Cât costă o Dacia Dokker cu aproape 400.000 de kilometri la bord?

Chiar dacă Dacia nu mai produce modelul Dokker, există destule exemplare la vânzare pe piața de mașini rulate. Cea pe care noi am găsit-o se află la vânzare pe site-ul de anunțuri Mobile.de.

Această Dacia Dokker este fabricată în anul 2015 și este o variantă van, adică are doar două locuri, iar restul compartimentului interior este delimitat de o cușcă, astfel că ceea ce va fi încărcat în mașină nu va ajunge peste ocupanții locurilor din față. Motorul este unul pe motorină, de 1,5 litri, care produce 75 de cai putere. Este un motor foarte popular, fiabil și economic. Motorul este legat la o cutie manuală cu cinci trepte.

Este o mașină simplă, cu bare de protecție din plastic negru, fiind un vehicul utilitar fără prea multe pretenții. Din poze putem vedea că mașina nu are urme de rugină, cu toate că în anunțul de vânzare scrie că a parcurs 395.000 de kilometri. Exteriorul arată bine, dar există zgârieturi și semne specifice unei astfel de mașini, dar nimic grav.

Interiorul este curat, fără rupturi sau elemente lipsă. Printre dotările mașinii se numără geamurile electrice, aerul condiționat și oglinzile electrice.

Prețul cerut pentru această Dacia Dokker este de 4.990 de euro.

dacia

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide