Cât costă o Dacia Duster puțin rulată. BT Leasing vinde un exemplar aproape nou la preț de ocazie – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 08 feb. 2023 Știri auto

Un exemplar puțin rulat de Dacia Duster este listat la vânzare de BT Leasing. Mașina are doar un an vechime și se vinde cu un preț competitiv.

Dacia Duster este unul dintre cele mai populare SUV-uri accesibile de pe piață. Modelul românesc este un concurent important pe piața SUV-urilor noi, bucurându-se de cifre de vânzări solide pe continentul european.

Este foarte îndrăgit și în România, iar la noi în țară, o Dacia Duster nouă are un preț de bază de 15.850 de euro. Cu toate acestea, vorbim de o variantă de bază, fără prea multe dotări, nici măcar aer condiționat.

Dacia Duster cu puțini kilometri la un preț atractiv

Mașina pe care BT Leasing o are listată la vânzare este din anul 2022, având doar un an vechime. Prețul cerut pentru ea este de 16.541 de euro. Fiind fabricat în 2022, este un model facelift. Acest lucru a adus faruri actualizate cu tehnologie LED, stopuri noi și câteva alte detalii în materie de restilizare. Având doar 31.865 de kilometri, mașina este într-o formă foarte bună.

Sub capotă se află motorul de 1,5 litri, pe motorină, care dezvoltă 116 CP. Acesta este conectat la o cutie manuală cu șase rapoarte, dar tracțiunea integrală lipsește. Este un lucru bun pentru economia de carburant, mai ales pentru cei care știu că nu vor ieși prea mult de pe asfalt.

Interiorul este destul de simplu, dar are opțiunile necesare vieții de zi cu zi, precum pilot automat, aer condiționat, oglinzi cu reglaj electric, senzori de parcare și ecran multimedia cu posibilitatea de conectare cu telefonul mobil.

Acest Duster poate fi o alternativă bună la un SUV nou, chiar și la un Duster nou. Fiind o mașină puțin rulată, veche de doar un an, nu ar trebuie să creeze probleme din punct de vedere tehnic.

Intră în GALERIA FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide